Tumbine brige pred Norvešku, otkrio sudbinu Jovića u Realu?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 23.09.2020.
09:15
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Nije sve tako idealno, ali uslovi su isti za sve.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković govorio je u intervjuu za Sportski žurnal o mnogim temama, uključujući i aktuelnim reprezentativcima naše zemlje.

Prethodnih meseci mnogo se govorilo o odlasku Luke Jovića iz Reala koji planira da ga pošalje na pozajmicu.

"Luka Jović sad nije u prvom planu u Realu jer se razmišlja o njegovom odlasku na neku pozajmicu, da li u Ajntraht ili negde drugo... Jednostavno, Luka ne dobija šansu i ne može da iskaže nivo forme. Kroz sam trening koji jeste podrška za formu, nedovoljno je da bi rastao iz nedelje u nedelju".

Tumbaković je pred meč polufinala baraža za EURO kazao da će Darko Lazović biti spreman za Norvešku, te da ga raduju igre Aleksandra Mitrovića i Dušana Tadića u svojim kubovima.

Takođe, selektor je izrazio zabrinutost zbog činjenice da ALeksandar Kolarov i Sergej Milinković Savić još uvek nisu odigrali takmičarski meč u klubu.

"Ovo je pomalo nefudbalsko vreme, sve se izmenilo u odnosu na ono što je bilo u poslednjih 50 godina, pa i prelazni rok nije u periodu kada je trebalo da bude. Ni pripreme... Čak su i organizmi igrača adaptirani na neke druge termine"
, kazao je Tumbaković.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Wednesday, 23.09.2020
09:43

Pričaj šta oćeš , ispadamo od Norveške legano pa da je i Messi reprezentativac Srbije . Tako da Tumbase , polako pakuj kofere.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 23.09.2020
09:33

Rajkovic, Dmitrovic, Jovanovic (Radunovic)- Ivanovic/Rukavina, Milenkovic, Veljkovic, Spajic (Subotic), Pavlovic, Kolarov- Maksimovic, Gudelj, Fejsa, Lukic- Lazovic (Gacinovic), Zivkovic/Radonjic, Ljajic, Tadic, Milinkovic-Savic, Djuricic, Sulejmani (Katai), Kostic- Mitrovic, Vlahovic/Prijovic.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 23.09.2020
09:25

Rajkovic, Dmitrovic, Jovanovic- Ivanovic/Rukavina, Milenkovic, Veljkovic, Spajic, Pavlovic, Kolarov- Maksimovic, Gudelj, Fejsa, Lukic- Sulejmani, Lazovic, Ljajic, Tadic, Milinkovic-Savic, Djuricic, Kostic, Radonjic/Gacinovic- Mitrovic, Vlahovic/Prijovic.

avatar
Dorotej
Wednesday, 23.09.2020
11:41

Odličan tim da "oberemo bostan" protiv Norveške.:-)

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 24.09.2020
07:35

Spisak i sada ne izgleda bitno drugacije, a izvini sto sam izbacio Maksimovica, Stefana Mitrovica i Despotovica.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 23.09.2020
14:34

Sta je ovo 2015 godina? :D Rukavina, Ivanovic loool