Tumbi stigla još jedna loša vest iz Partizana, evo kako je reagovao...

Autor: Darko Mitrović
subota 06.10.2018.
12:16
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Zaista mu nije lako ovih dana pred okupljanje reprezentacije Crne Gore...

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Reprezentacija Crne Gore 11. oktobra u Ligi nacija dočekuje Srbiju, a selektor ''Sokolova'' Ljubiša Tumbaković ima mnogo kadrovskih problema. Na povrede se žale Jovetić, Savić, Vukčević, Vešović, pitanje je da li će iko od njih moći da nastupi, ali ni to nije sve.

Pre par dana Tumbakoviću je stigla vest da i Marko Janković ima problema sa povredom trbušnog zida, a sinoć još jedna - ni Nebojše Kosovića nije bilo u sastavu Partizana u utakmici sa Voždovcem.

Tim povodom, Tumbaković je reagovao izjavom za ''Vijesti'', gde se malo i našalio od muke.

''Kosović je dobio visoku temperaturu pred meč, pa nije mogao da igra, a to je najbolje što je moglo da nam se dogodi'', istakao je Tumbaković, a prokomentarisao je i sutuaciju oko Jankovića.

''Dobio je upalu trbušnog zida, a poslednju utakmicu Partizana propustio je zbog kartona. On ne bi trebalo da bude problem'', nada se Tumbaković.

On naravno, ne gubi nadu u ishod predstojećeg meča, ali veoma žali što je situacija takva kakva jeste.

''Pokušaćemo, naravno, ali zamislite da smo kompetni, sada kada se vratio Marušić, kada je Bećiraj zaigrao i počeo da daje golove. Bilo bi puno lakše...

Umesto da nadogradimo ono što smo uradili prošlom mesecu, mi se suočavamo sa još većim problemima. Ipak, to su spoljni faktori i na njih ne možemo da utičemo. Želimo da usmerimo energiju na teren, sa raspoloživim snagama'', poručio je Tumbaković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke