Tumbakovićeve reči bacaju novu sumnju, hoće li doći do promene selektora?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 23.11.2019.
16:28
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije će igrati baraž za plasman na EURO, a da li će na klupi sedeti Ljubiša Tumbaković ostaje da se vidi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Ko će voditi reprezentaciju Srbije u baražu protiv Norveške i kasnije eventualnom finalu?

To još uvek nije poznato, a ono što se sve češće priča jeste da će status Ljubiše Tumbakovića biti razmatran.

O tome je pričao baš Ljubiša Tumbaković, aktuelni selektor koji je nasledio Mladena Krstajića.

"Ta odluka je na ljudima koji se bave strukom da izdefinišu svoje ciljeve. Ovog momenta Srbiju stavljam ispred svih nas, ako smatraju da treba da dođe neko drugi ko to može, poštovaću. Pitanje selektora je nacionalni projekat, karijera se stvara kroz klubove u kojima sam radio. Mi smo preuzeli posao koji su počeli ranije. Potreban je duži period zajedničkog rada da bismo napravili uspeh. Treba i novinari da nam daju podršku.

Bez obzira na sve reprezentacija je na prvom mestu. Imamo tri okupljanja po sedam dana, tražili smo prostora u novembarskom prozoru da pobedimo Luksemburg, a onda očekujemo od njih da pobede ‘slabašni’ Portugal i pitam se ko je ovde lud. Nije Luksemvurg šta je bio, a nismo ni mi evropski Brazilci. Ja sam ubeđen da će tvoja emisija trajati u martu, ali ne znam hoću li ja biti tu u martu", rekao je Tumbaković koji je bio gost u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Saturday, 23.11.2019
18:41

Brani svoj posao, budalo!

avatar
ŠDanilo
Saturday, 23.11.2019
17:47

Uz svo poštovanje i zahvalnost za sve učinjeno u PFC-u, ne treba da nam bude selektor koji nije radio u top pet liga bar jednu celu sezonu.