Tumbaković u čudu zbog novinara, evo šta kaže u novom sukobu "večitih" rivala!

Autor: Beta Beta
sreda 09.10.2019.
20:47
Izvor: Beta

Srbija igra dve utakmice koje ne privlače veliku pažnju sportske javnosti.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezetacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je danas da je predstojeća prijateljska utakmica protiv Paragvaja veoma važna i istakao da njegova ekipa mora da ima dobar pristup.

"Kad se nosi dres Srbije niko ne može i ne sme da pravi razliku između rivala. Svaka utakmica je važna i zahteva mobilnost i ja verujem da će tako biti i protiv Paragvaja. Pred nama je mnogo posla, moramo da koristimo svaki trenutak i svaku utakmicu, tako da nas i sada očekuje zahtevan meč", rekao je Tumbaković novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija će sutra u Kruševcu dočekati Paragvaj u prijateljskoj utakmici.

"Upoznali smo se sa rivalom, pogledali njihove utakmice i predstavili šta želimo u meču sa Paragvajem. I nećemo sada o Litvaniji, fokus je na onome što očekujemo u ovom meču u Kruševcu", rekao je Tumbaković koji se potom osvrnuo i na nedavno prepucavanje dva najveća srpska kluba.

"Odnosi između Crvene zvezde i Partizana moraju da se normalizuju. Treba da se ponašaju normalno, čim to shvate onda će dimenzija rivalstva biti na najvišem mogućem nivou. Kada to shvate, onda će naš fudbal ići u pravom smeru, a ne ovako - u ćorsokak. Bolje da ne pričam više na tu temu", rekao je Tumbaković.

Vezista Luka Milivojević kazao da je ekipa ne pravi razliku izmedju rivala.

"Ne pravim razliku između rivala, svaka utakmica u dresu Srbije zahteva isti pristup i angažman, maksimalan i odgovoran... Tako će biti i protiv Paragvaja, bez obzira što se radi o meču koji se vodi kao prijateljski", rekao je Milivojević na konferenciji za medije koju je uživo ispratilo samo troje novinara što je začudilo i samog Tumbakovića, prenosi RTS.

Utakmica protiv Paragvaja igraće se sutra od 20.45 na stadionu "Mladost" u Kruševcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Taribo West
Thursday, 10.10.2019
20:53

Mene čudi otkud i 3 novinara. Bruka ste i sramota, više nikog ne interesujete...

avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 10.10.2019
06:31

Možda ti ne praviš razliku između igrača Zvezde i Partizana, ali to nije bitno jer ti i ne sastavljaš tim.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 09.10.2019
23:13

Normalizovaće se kad zvezdi ne bude više dozvoljeno da krade, da namešta, kad joj bude oduzeto šta je stekla na taj način i kad bude izbačena u beton ligi! Odlazi! Napolje svi iz FSS!