Tumba: ''Zvezdo, svaka čast!'' Ima poruku i za crno-bele...

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.10.2019.
15:49
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Ne vidi razlog da sutra bude drugačije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Utiske posle sinoćnjeg velikog trijumfa Crvene zvezde nad Olimpijakosom danas je izneo i selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković.

On je na Trgu republike prisustvovao manifestaciji ''Dani fudbala'' i u razgovoru sa novinarima je iskoristio priliku da čestita ekipi srpskog šampiona na ostvarenom rezultatu.

''Sa velikim očekivanjima smo čekali sinoćnu utakmicu, kao što ćemo sutrašnju. Prvo poluvreme nije bilo onako kako smo očekivali, ali se na kraju sve najbolje završilo.

Svaka čast fudbalerima Zvezde, napravili su sjajan rezultat i isto tako se nadamo od Partizana'', izjavio je Tumbaković, a prenosi sajt FSS-a.

Kada je Partizan u pitanju, crno-beli sutra od 16:50h igraju protiv Astane u Nur-Sultanu, u drugom kolu Lige Evrope. Tumbaković se nada da će crno-beli ponoviti igru iz Niša, gde su proteklog vikendadeklasirali domaći Radnički sa 4:1.

''Partizan je postao tim, veoma je ubedljiv. U ozbiljno je zaletu i tako treba da nastavi, čak i da podigne na viši nivo. Očekujem poletan i ozbiljan Partizan u Kazahstanu, kao u derbiju i u Nišu, ne vidim razlog da se drugačije razmišlja u klubu'', objašnjava Tumbaković, a onda je uputio pohvale svom nekadašnjem učeniku, a sada treneru Partizana Savu Miloševiću.

''Jako pozitivne utiske imam. Savo ima viziju i strategiju, harizmatičan je i tako radi. To sve ide lepim tokom''.

Naravno, jedna od tema razgovora novinara sa Tumbakovićem bile su i predstojeće utakmice našeg nacionalnog tima, protiv Paragvaja u Kruševcu 10. oktobra i protiv Litvanije u Viljnusu četiri dana kasnije.

''Polazim od cilja, a to je da napravimo najbolji tim da završi kvalifikacije. Do baraža u martu da ga izdefinišemo. Nemamo puno vremena da eksperimentišemo, šest meseci brzo prođe'', zaključioje Tumbaković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 02.10.2019
18:52

Prvo su U19 zvezda i olimpijakosa odigrali 2-1, zatim je olimpijakos izveo protiv zvezde tim bez Podensea, Giljermea i Valbuene, a nije olipmijakos jak kao Partizan da može da pobedi zvezdu dva razlike bez da mu zvezda šutne u okvir gola bez Lazara Markovića, Sume i Tošića u prvoj postavi. olimpijakos je vodio posle 1p, zvezda ni šansu ni šut u okvir gola protivnika nije mogla da napravi. Obe ekipe su igrale daleko ispod nivoa evropskih utakmica sem Kamare i Gerera. I tako sve dok sudija nije izmislio drugi žuti igraču olimpijakosa, a onda je zvezda iskoristila kiks štopera olimpijakosa i izjednačila, zatim je štoper olimpijakosa promašio s 6-7m sam pred golom zvezde stopostotnu šansu, a onda je štoper olimpijakosa ostavio samog Milunovića, pa onda i Boaćija za totalni preokret i još jednu utakmicu iz 2-1 u istom danu. Jaka zvezda nema šta, Gobeljić, Milunović, Rodić i Jovančić su blistali i bilo koga da pozoveš od njih ne možeš da pogrešiš. Blistali i stranci poput Kanjasa, La Pare, Garsije i Tomanea, ne zna se ko je bio bolji od njih i nema boljeg argumenta da se igrači iz EU smatraju domaćim igračima nego kad vidite kako ova četvorica igraju u Evropi. Bajernu 0 šuteva u okvir gola, Partizanu 1 za 180 minuta, Inđiji nijedan regularan gol, protiv Kopenhagena više od sat vremena ne izlazi iz svog šesnaesterca, penali po 1m iznad gola, protiv Jang Bojsa slično samo što VAR soba ne vidi namerno udaranje Garsije u glavu protivnika za isključenje i šalju zvezdu u LŠ, Helsinki kao da je Barselona protiv zvezde, prošli uz pomoć kiksa i srećnog gola, e jedino su pobedili Helsinki i Suduvu kući koja im je takođe država dva školska časa fudbala. Na ostalim utakmicama golovi sami s peterca, sami s penala, sami na drugoj stativi, uz asistencije golmana i glavom i rukama, kroz ruke golmana, po sredini gola...mnogo jaka, cela zvezda reprezentacija.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 02.10.2019
18:37

Dalje samo od Partizana, prodao si se....aktiviraj još nekog od mega igrača tipa Pavkov, Gobeljic, Milunović.....pa šta misliš gde je mesto našoj reprezentaciji sa takvim igracima....sram te bilo bre

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 02.10.2019
17:17

Ne izgovaraj Zvezdino ime iz tvojih usta kompleksasu.