Tumba završio sa Nemačkom, a o Grujiću ni reč!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 19.08.2019.
15:08
Izvor: Sportske.net

Tri uspešna razgovora imao je Ljubiša Tumbaković. Da li će imati još jedan u Nemačkoj?

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Nekoliko fudbalera koji nisu bili u prvom planu reprezentacije Srbije kod  Mladena Krstajića se vratilo i biće na raspolaganju novom selektoru Ljubiši Tumbakoviću.

Luka Milivojević, Nikola Maksimović i Matija Nastasić su imali razgovore sa selektorom Srbije, a prema pisanju domaćih medija, sva trojica su pristala da se nađu na okupljanju u septembru pred utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Imajući u vidu da je selektor Srbije trenutno u Nemačkoj gde je razgovarao sa Matijom Nastasićem, postavlja se pitanje da li će razgovarati i sa Markom Grujićem, fudbalerom Liverpula koji je i ove sezone na pozajmici u Herti.

"Ono što je bio prioritet kada sam došao, jeste da porazgovaram sa svim igračima, tako da sada zatvaram priču sa Nemačkom. Ostala je još jedna mala grupa igrača da se pokrije i to ćemo obaviti u narednih nekoliko dana. U Nemačkoj smo gledali prvo utakmicu u Menhengladbahu, gde je gostovao Šalke, a onda razgovarali sa Matijom Nastasićem. Bila je to jedna lepa i otvorena priča, dvosmerna. Jako fin razgovor, barem sam ga ja tako doživeo, a verujem i Matija. Sledeći dan smo gledali Ajntraht – Hofenhajm a zatim se videli sa Filipom Kostićem, Mijatom Gaćinovićem i Dejanom Joveljićem, koji je član mlade reprezentacije. Interesantna utakmica, Ajntraht je pobedio, tako da je i raspoloženje bilo kao i razgovor. Naravno, i tu je bilo prisutno dvosmerno razumevanje vezano za naš rad i neke zahteve koje sam ja izneo. Utisak je da su iza nas dva veoma uspešna dana i mislim da sve ide nekim svojim pozitivnim tokom", rekao je selektor Tumbaković.

Šta možemo zaključiti iz ovoga kada je u pitanju Marko Grujić?

Po svemu sudeći, on neće videti dres reprezentacije u narednom periodu imajući u vidu da je Ljubiša Tumbaković završio sa Nemačkom i igračima koji igraju u toj državi, kao i da ga uopšte nije ni pomenuo među igračima koji su u Bundesligi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

32 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Michael Tadic
Wednesday, 21.08.2019
08:44

Taj Tumba je samo malo bolj i od onog nazovi trenera Krstajica, sramota je da Grujica koji odlicno igra i daje golove cak i jednom Bajernu ne poziva ni na razgovor, ocigledno je da mu se "niko ne mesa u sastav tima". Tumbakovic je promasena prica, toliko boljih kandidata ima od njega, njegovo vreme je proslo

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 19.08.2019
17:15

Gruja stvarno igra dobro, celu sezonu a lepo krenuo i novu. Stvarno ne razumem ove selektore. Sad kad vidim Gudelja pre Gruje. Gacinovic zaista skromno iz Nemacke. Kostic u redu, u velikoj je formi.

avatar
REVØLT
Monday, 19.08.2019
19:24

Gde si bas Gudelja, covek je uvek dobro igrao za nas, sad je presao u Sevilju koja je sigurno jaca od Herte.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 19.08.2019
16:16

Pa nije njega nenad bjekovic postavio na celo Reprezentacije Srbije da promovise Zvezdine igrace.

avatar
REVØLT
Monday, 19.08.2019
16:42

A gde su igrali Maksimovic i Milivojevic?! Hahaha E, stvarno si komedija.

avatar
paok
Monday, 19.08.2019
22:21

Evo izaberi ti jednog selektora a da ga mozemo placati posto ti ni ovaj ne valja. Nije ga Bjekovic nego vas covek Kokeza.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 19.08.2019
19:45

Igrali jesu u Zvezdi, ali nisu igraci ppnikli u Zvezdinoj skoli fudbala komedijas. Pokusaj malo da pratis svoj klub koliko pratis mene i Zvezdu bez obzira sto si nam mnogo talican sa svojim trolovanjima.

avatar
Wizard08
Monday, 19.08.2019
16:08

Najbolji centralni vezni igrac reprezentacije srbije ne igra za reprezentaciju srbije.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 19.08.2019
20:04

Reci da je Grujic pored zivih Milivojevica i Matica trenutno najbolji centralni vezni reprezentacije je sramota.

avatar
REVØLT
Wednesday, 21.08.2019
19:36

Matic je nesto izmedju defanzivnog i centralnog mada svakako vise defanzivni, a Milivojevic je karijeru poceo kao centralni vezni da bi se posle prebacio na defanzivnog. Nemanja Maksimovic je nas najbolji i najkompletniji centralni vezni, a ti kako hoces...

avatar
Wizard08
Tuesday, 20.08.2019
23:13

moras batice prvo da razumes da su milivojevic i matic defanzivni vezni.a onda da komentarises o centralnim,evo ga ovaj ispod i maksimovica nabrojao .grijuca je doktor za ove malo koncentracija slaba ,ali fudbalski kvaliteti znatno ispred ostalih.mozda gresim,ali bar znam da je centralni ,a ne defanzivni.grujice sampione prodace tebe liverpool samo cepaj.

avatar
REVØLT
Tuesday, 20.08.2019
08:40

Nije bolji ni od Maksimovica.

avatar
REVØLT
Monday, 19.08.2019
15:36

Mozda misli da je i dalje u Liverpulu:-D Stvarno, sta je mali mogao da uradi da (bi) im se toliko zamerio i da bi ga toliko uzeli na zub...