Tumba progovorio o dolasku na klupu Srbije, da li je realno?

Autor: Darko Mitrović
subota 08.06.2019.
22:39
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Posle otkaza koji je dobio u Podgorici, iskusni stručnjak je sada slobodan u izboru novog angažmana, a srpski debakl u Ukrajini je ''podgrejao'' spekulacije da bi on mogao da zameni Krstajića u slučaju da narednih dana ''Orlovi'' ostanu bez selektora.

Epa/Bartolomiej Zborowski
Epa/Bartolomiej Zborowski

Povezane vesti

Različite informacije se tokom ovog popodneva pojavljuju u medijima u vezi sa sudbinom Mladena Krstajića na klupi reprezentacije Srbije, dan posle blamaže našeg nacionalnog tima na gostovanju u Ukrajini (0:5).

Najnovija, još uvek nezvanična saznanja večeras prenosi ''Kurir'', a prema tim saznanjima, potencijalni kandidati za novog selektora Srbije su Dragan Stojković Piksi i Ljubiša Tumbaković.

I dok bi Stojković morao najpre da reši svoj status u kineskom Gvangžuu R&F, Tumbaković je od juče bez posla, pošto je dobio otkaz u reprezentaciji Crne Gore jer nije želeo da predvodi njihovu selekciju protiv tzv. Kosova.

Posle svega, Tumbaković se oglasio u izjavi za ''Kurir'' i izneo procenu da ni ovoga puta, kao i mnogo puta ranije, najverovatnije neće biti ništa od njegovog dolaska na klupu ''Orlova''.

''Do pre dva sata sam bio selektor Crne Gore, tako da vam iskreno kažem da od toga nema ništa. Inače sam poslednjih godina stalno spominjan kao selektor, pa sam već postao večiti kandidat.

Mislim da treba pustiti Mladena da radi svoj posao, a pobede i porazi su normalna stvar u fudbalu i ne treba ih prenaglašavati'', izjavio je Tumbaković.

Preneli smo ranije večeras da bi Krstajić trebalo da ostane bar do završetka utakmice sa Litvanijom u ponedeljak uveče, ali pomenuti izvor sada navodi da bi odluka mogla da bude doneta već sutra u podne.

Hajde da i to sačekamo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
poljskikupanjac
Saturday, 08.06.2019
23:53

ako ti stvarno tako mislis da je ovo normalno bolje i da ne dolazis

avatar
Don Silvio
Saturday, 08.06.2019
23:16
avatar
ristiko
Sunday, 09.06.2019
07:21

Jokan nije pogodan za tu ulogu jer ne igra kako drugi sviraju ...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 08.06.2019
22:49

Tole odlazi - Miloja za selektora!

avatar
gorango
Saturday, 08.06.2019
23:03
avatar
Man united
Sunday, 09.06.2019
07:13

Не може. Милоје већ има посао!