Tumba poručuje: "Bez kompleksa u meč sa Srbijom"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.09.2018.
12:04
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković poručio je da će njegov tim bez kompleksa ući u duel sa Srbijom.

Epa/Robert Ghement
Epa/Robert Ghement

Povezane vesti

Reprezentacija Crne Gore savladala je u ponedeljak Litvaniju (2:0) u Podgorici i zbog bolje gol razlike zauzela prvo mesto u četvrtoj grupi Lige C Lige nacija u kojoj se nalazi i Srbija.

"Napravili smo lep start, imamo tri ciklusa od dve utakmice i tako se ponašamo. Rezultatski smo dobro prošli prvi. Momci su se izborili za pobedu. U prvom delu smo odigrali dobro, taktički, dali dva gola... Tim delom sam zadovoljan, ali ne u kontinuitetu. Drugo poluvreme smo odradili, ali igra mora da se podigne na viši nivo. Kad imaš 2:0, igraš kući, to treba da se završi, posebno kad si bolji rival", objasnio je Tumbaković.

Crna Gora je na startu takmičenja remizirala bez golova sa Rumunijom, a juče je slavila protiv Litvanije. Sa četiri boda zauzima prvo mesto u četvrtoj grupi, a isti broj bodova ima i Srbija.

Upravo će naredni rival našeg nacionalnog tima biti Crna Gora. Meč se igra 11. oktobra u Podgorici.

"Nastavljamo, ne vidim razlog da napravimo korak nazad. Bez kompleksa ćemo ući u meč sa Srbijom i pokušati da igramo fudbal. Igrači, to je bitno, prihvataju koncept i model rada, a očigledno je da im prija to", poručuje Ljubiša Tumbaković.

Utakmica koja će u oktobru biti odigrana u Podgorici biće prva između seniorskih reprezentacija Crne Gore i Srbije od trenutka kada su naše južne komšije proglasile samostalnost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Tuesday, 11.09.2018
13:38

Nek se ugledaju malo nasi na njih , u kojem god sadtavu CG igrala uvek su pruzali vise u odnosu na realan domet dok je kod nas uglavnom obrnuto