Tumba odlučio, napadač debituje protiv Norveške?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 19.02.2020.
08:17
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Poziv bi stigao potpuno zasluženo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Selektora Srbije Ljubišu Tumbakovića uskoro očekuje najveći selektorski izazov, polufinale plejofa za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Norveške u Oslu.

Meč je na programu 26. marta od 18 časova, dovoljno vremena da selektor "orlova" odredi najbolji tim koji će se suprotstaviti Skandinavcima.

Kako piše Sportski žurnal, za očekivati je da Tumbaković u nacionalni tim pozove Luku Jovića, ali i Dušana Vlahovića koji u 2020. godini igra sjajno za Fiorentinu, naravno pored neprikosnovenog Aleksandra Mitrovića.

Nekadašnji član Partizana postigao je šest golova za "ljubičaste" u novoj kalendarskoj godini i to protiv rivala kakvi su Inter, Napoli...

Vlahović je do sada bio redovan u mladoj reprezentaciji Srbije, ali ga je selektor Ilija Stolica stavio na "hlađenje" prilikom poslednje reprezentativne akcije "orlića", najverovatnije zbog problema sa disciplinom...

Videćemo da li je 20-godišnji napadač smirio "bubice", a sudeći prema njegovim igrama u Seriji A poziv u seniorsku reprezentaciju se čini kao pravo rešenje.

Vlahović još uvek nije zabeležio nastup za reprezentaciju Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 19.02.2020
15:38

Dobar igrač, ali u ovakvoj utakmici nam ne trebaju debitanti.

avatar
2012/2013-2019/2020
Wednesday, 19.02.2020
09:19

Hajde sto nije debitovao za seniorsku, ali, ima samo tri utakmice za mladu...