Tumba o klupskim podelama u Srbiji, hoće li ga poslušati "grobari" i "delije"?

Autor: Ivan Cvetković
subota 23.11.2019.
10:36
Izvor: Sportske.net, Nova S

Selektor imao šta da kaže o delikatnoj temi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na EURO 2020 kroz kvalifikacije, pa će svoje mesto morati da potraži u plejofu.

Prvi protivnik biće Norveška, dok bi u slučaju da "orlovi" pobede u gostima dočekali pobednika meča Škotska - Izrael u Beogradu.

Selektor nacionalnog tima Ljubiša Tumbaković bio je gost u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", a tom prilikom je istakao važnost reprezentacije iznad klubova.

"Partizanovci da vole zvezdaše, a zvezdaši partizanovce i svima bi nam bilo bolje. Sada pričam malo drugačije i malo mudrije nego ranije, sa dozom iskustva. Reprezentacija je na prvom mestu. Trener Partizana sam bio deset godina i sa svim trenerima Zvezde u tom periodu sam ostao u sjajnim odnosima", kazao je Tumbaković.

Poruka dolazi u trenutku kada se čini da klupske podele nikada nisu bile jače, možda će ovaj selektorov apel uroditi plodom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 23.11.2019
14:02

Kako te nije sramota to da izjaviš nakon poziva u reprezentaciji Pavkovu, Gobeljiću, Rodiću, Milunoviću, nakon svih njihovih krađa i najnovije danas na omladinskom meču gde su izveli slobodan udarac odakle su hteli, 5-10 metara bliže golu od mesta prekršaja i gde umesto da dosudi penal za Partizan sudija svira kraj! Odlazi iz srpskog fudbala!

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 23.11.2019
12:50

Какав лицемер.

avatar
REVØLT
Saturday, 23.11.2019
11:39

Kako da volim onoga koji me krade? Dovoljno je (za pocetak) da se ne mrzimo.