Tumba je sve pripremio za Norvežane, a onda je korona pokvarila plan, šta sad sledi?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.06.2020.
15:43
Izvor: Sportske.net, TV Pink

Selektor našeg nacionalnog tima željno iščekuje odluku UEFA.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Iščekivanje koje je tokom prošlog meseca trajalo u košarkaškim krugovima vezano za odluku Evrolige, sada se prenelo na fudbal, i to onaj reprezenativni.

Na tu temu danas je za TV Pink govorio selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković, koji posle pauze zbog pandemije mora da priprema novi plan za okršaj sa Norvežanima u baražu Lige nacija.

Znate već da je baraž praktično kvalifikacioni za plasman na Evropsko prvenstvo, a očekuje se da će se održati tokom jeseni, što UEFA treba ovog mseca da i zvanično potvrdi.

''Pripremili smo potpuni skauting, je da dodatni motiv je bio napravljen za taj period, ali kako nama, tako i Norvežanima, tako i otalim reprezentacijama.

Tako da ćemo 17. juna znati definitivno šta i kako u nastavku takmičenja. Svi mi željno iščekujemo da vidimo kakva će odluka biti'', objasnio je Tumbaković.
-
Baner 10

Priprema za duel sa Norvežanima definitivno neće biti ista kao u martu, kada je po rasporedu trebalo da bude odigran baraž.

''Biće malih stvari kojima treba da se prilagodimo, na primer ovih najnovijih pet izmena tokom mečeva, što utiče u velikoj meri i na taktičko opredeljenje nas trenera.

Ali, fudbal će vremenom doći na ono što je uvek i bio i mislim da će biti čak i zanimljiviji nego do sada'', zaključio je Tumbaković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DVA HRAMA
Monday, 01.06.2020
15:45

Treba da predje na 4-3-1-2, imamo igrace za to. Rajkovic- Ivanovic, Milenkovic, Pavlovic, Kolarov- Maksimovic, Milinkovic-Savic, Matic-
Tadic- Mitrovic, Ljajic/Jovic.