Tumba čeka, šta to Jović mora da shvati?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 26.10.2019.
10:22
Izvor: Sportske.net

Ljubiša Tumbaković ističe da je Jović sam napustio tabor "orlova".

Beta/AP Photo/ Mindaugas Kulbis
Beta/AP Photo/ Mindaugas Kulbis

Povezane vesti

Da li će Luka Jović igrati za reprezentaciju Srbije u skorijoj budućnosti?

Iskreno se nadamo da će doći do mirenja sa Ljubišom Tumbakovićem, selektorom našeg tima.

Navodno je Jović napustio reprezentaciju pre Luksemburga, bez konsultacija uz priču da je povređen što je iznerviralo Tumbakovića koji smatra da se nekorektno poneo i prema njemu i prema saigračima.

Sa druge strane, Luka želi da se sve smiri i boli ga ovakva situacija i negativan kontekst prema njemu.

"Ja sam samo čovek koji radi svoj posao i koji ga radi jako dugo! Luka Jović je mlad dečko i ispred njega je karijera, ali sa druge strane on i nije mlad, on je punih sedam godina profesionalac! Jednostavno, kriterijum profesionalnih fudbalera se znaju, a i neka patriotska odgovornost se takođe zna! Tako da sam ja jednostavno pratio deo svog posla, to je deo moje profesionalne odgovornosti i deo onoga za šta sam ja zadužen. On je jednostavno napustio pripreme, niti je njega neko oterao, niti povisio ton na njega, jednostavno to se desilo, on nas je napustio!", rekao je Ljubiša Tumbaković za "Alo".

"Čekam da se Luka vrati kad on bude shvatio da treba da porazgovaramo, ja sam tu naravno!", rekao je on.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Saturday, 26.10.2019
16:00

A sta ce ti spic koji ne zna da da gol kad imas jednog koji ne zna da prestane da ih daje ?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 26.10.2019
10:33

Kad od tebe pokušaju u mlađim kategorijama veštački da naprave Mesija pa daš stotine i stotine golova, kad uđeš u prvi tim i bez ijedne ozbiljne utakmice dobiješ nadimak srpski Falkao, kad dobiješ šansu u Večitom derbiju gde pomoćni sudija žmuri na ofsajd od 2 metra, a ti je šutneš metar preko prečke, kad zbog višeg cilja kluba odbiješ da igraš za reprezentaciju i to na SP U20, kad izmisliš povredu zbog lica sa poternice pa onda ne možeš zbog te izmišljotine ni da treniraš, kad te kupi Real za 60M € iz kluba u kojem si se raspucao, ali nisi ni bio glavni napadač (to je bio Halenar), a raspucao se golovima serviranih "na tanjiru", onda nije ni čudo što si sam sebi najbitniji, što ne možeš da prihvatiš da nisi najbolji na svojoj poziciji, da tvoj saigrač iz reprezentacije šlepa pola menadžerske reprezentacije na svoja leđa i da bi se ceo koncept kombinacije pravih i menadžerskih reprezentativaca srušio kada bi ti takav koji ne možeš u Realu da pipneš loptu u protivničkom šesnaestercu zamenio saigrača koji ide glavom na kopačku, okom na protivnički krampon i što ne možeš da prihvatiš da si dovoljno dobar da si potreban reprezentaciji, pa makar ulazio i sa klupe. Tumbakoviću odlazi, Kokeza odlazi! Svi napolje iz srpskog cirkusa! Hoćemo fudbal, a ne cirkus!

avatar
T. Henry
Saturday, 26.10.2019
10:32

Ma da, tek tako napustio pripreme