Tuga i ponos - Ovo su reakcije "delija" nakon eliminacije! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.02.2018.
20:12
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde opraštaju se od daljeg toka takmičenja u Ligi Evrope. Nakon revanša sa CSKA navijači tužni i ponosni.

Beta/AP Photo/Alexander Zemlianichenko
Beta/AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Povezane vesti

Vicešampion Srbije eliminisan je u šesnaestini finala Lige Evrope pošto je dvomeč sa moskovskim CSKA završen porazom minimalnim rezultatom.

"Armejce" je u dalji tok takmičenja odveo Alan Džagoev golom u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena revanš utakmice tako da Zvezdi ostaje da se okrene takmičenju u Super ligi i Kupu Srbije.

Navijači su posle eliminacije očekivano razočarani, tužni ali i ponosni na sve što su izabranici Vladana Milojevića uradili od prošlog leta.

Zvezda je ušla u istoriju kao prvi klub kojem je pošlo za rukom da dođe do plasmana u grupnu fazu Lige evrope, a zatim i u eliminacije iako je takmičenje počeo od prvog kola kvalifikacija.

Ostaje žal za promašajem Nemanje Radonjića iz prve utakmice, za sudijskom odlukom koja je prethodila golu CSKA, ali i promašenim zicerima Aleksandra Pešića i El Fardu Bena u revanš utakmici.

Navijači su tužni, eliminacija boli, ali većina njih na društvenim mrežama poručuje da oseća i ponos. Evo nekih od reakcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 22.02.2018
23:50

kakve derpe ovi zvezdini navijaci...ljubavi ponos i sl...vas ta parada opasno drma u beogradu...tj. be-ge-u

avatar
xman
Thursday, 22.02.2018
00:09

ovo je standardna prica za sve nas : ''da nam je neko ponudio u julu, itd itd''..ljudi oba nasa tima su napravila uspjeh u evropi, tesko da ce se ovo opet ponoviti, mislim oba tima da obezbijede proljece, ali ako se vec ukazala sansa, a Zvezda je imala dvije ogromne prilike veceras, za prolaz, treba zaliti sto nisu iskoristene. A da je veliki uspjeh, jeste

avatar
GoseiGattaiDairen\'oh
Wednesday, 21.02.2018
23:27

Šteta. Krivo mi je što nisu uspeli da prođu. Dugo neki naš klub nije igrao ovako ravnopravan fudbal sa svim protivnicima u evropskim takmičenjima. Zvezda se nosila, čak i od nekih bila bolja u ovosezonskom izdanju u Evropi. Moje mišljenje je da je Srnić morao mnogo ranije da uđe ali šta sad. Ostaje žal što nisu prošli a sutra ćemo videti moj Partizan šta ume protiv Viktorije. Čestitke od Partizanovca, imate na šta da budete ponosni. BRAVO!

avatar
Che NS
Wednesday, 21.02.2018
22:26

Nista posebno nije CSKA pokazala. Kad god ste krenuli napred,bila je bar polu prilika. Da niste igrali tako defanzivno,mislim da bi ih komotno izbacili...No bilo kako bilo,i ovo je uspeh!!!

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Wednesday, 21.02.2018
22:20

Svaka cast na komentarima..OGROMNA VECINA PODRZAVA ZVEZDU i posle ovog nesrecnog ispadanja..Neko rece..KO BI SE OVOM NADAO POSLE BLEDIH IZDANJA SA FLORIJANOM?? Samo tako nastavimo sa podrskom,jer momci i Miloje to zasluzuju..

avatar
Pixi G0L iz kornera
Wednesday, 21.02.2018
21:47

Momci glavu gore jer junacki ste porazeni.

avatar
petar000
Wednesday, 21.02.2018
21:39

Realno, gorak ukus kod Zvezdinih navijaca je opravdan. ispali ste realno od ekipe koja ima dva igraca, onog Izraelca i Dzagoeva, ostali igraci su takvi da je pitanje da li bi imali mesta u prvoj postavi Zvezde. Ja ne znam koliko kostaju ova dva njihova napadaca, ali gledajuci njih na ove dve utakmice Boaci i Tavamba vrede sigurno preko deset miliona. Onaj Musa ne da je zalutao na teren, nego ja davno nisam gledao bezopasnijeg napadaca u nekoj evropskoj ekipi. Vitinjo slicno, covek na dve utakmice jednu loptu nije uspeo da doda svom igracu. Zatim igrac po levoj strani sigurno ne bi imao mesto ni u Partizanu ni u Zvezdi, zbog toga je Stojkovic i izdominirao toliko na ove dve utakmice. Stoperi koji su bili dobri u proslom veku, i onaj treci napadac koji je na prosloj igrao stopera. Sve u svemu bas limitirana ekipa koju je Zvezda mogla i cini mi se morala da prodje. Kod Zvezde bolji od ostalih Filip, Srnic (koji je MORAO od pocetka) i donekle Krsticic i Jovicic. Radonjic kao sto sam vec pisao Lazar Markovic broj dva, znaci koristan samo kad ima pistu ispred sebe, u svim ostalim situacijama totalno nevidljiv i bezopasan. Ben za ovih nekoliko utakmica sto sam ga gledao gol moze samo slucajno da ugura, kao sto je pogodio protiv Partizana u BG (da sutne jos sto puta ne bi pogodio vise, plus sto je branio nesrecni Kljajic kome ne daju gol samo kad omase isti). Znaci, iskreno ne vidim plus u Benu u odnosu na Srnica. potpisujem da bi Zvezda sa Kangom lagano resila ovaj dvomec. Ne slazem se da je Zvezda bila bolji protivnik u ovom dvomecu, ali nije bila ni gori. Znaci 50-50, i generalno da su dobili druge protivnike oba tima bi ispala lagano. Rusi inace katastrofalni ovog proleca, i CSKA, i Zenit, I spartak, pa i Lokomotiva koja je ipak ostvarila dobar rezultat, ali ni oni nista posebno nisu odigrali.

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Thursday, 22.02.2018
14:48

Smesan si,sve vrhunski igraci koji igraju ls,to sto smo ih vecinu zatvorili ne znaci nista,sve reprezentativci a znamo sta ti pokusavas da uradis da spustis ekipu cska kao losi su,toliko o tome i tvojoj realnosti sve ce vam se to obiti o glavu

avatar
Offside
Wednesday, 21.02.2018
21:38

Vi ste se nama smejali i likovali zbog gola koji je Viktorija dala iz cistog ofsajda.Sada se vama desilo da ste primili gol posle igranja rukom i sada placete.Sve se vraca!

avatar
Milan_89
Wednesday, 21.02.2018
22:10

Vas ce ta viktorija takodje poslati kuci jer ste poceli da likujete i navijate za Cska jos na zrebu

avatar
Old_school
Wednesday, 21.02.2018
22:27

Nek si ti nama srecan. Ljudino.

avatar
Milan_89
Wednesday, 21.02.2018
21:33

Ajde bre svima moze da se desi promasaj kao Pesicu a ako gledamo realno Benova sansa je bila i bolja... Kako god... Svaka cast na svemu, vecinu igraca treba zadrzati za sledecu sezonu PA I PESICA jer ako imate amneziju da nije uterao ono u Krasnodaru mi ne bi ovo veceras ni gledali. Toliko

avatar
Gogi-11
Thursday, 22.02.2018
06:42

Ako je tako onda je Srnic morao da igra jer je dao gol i krasnadaru i kelnu. Jednostavno Pesic nije igrač za evropske utakmice...

avatar
Patrick Bateman
Wednesday, 21.02.2018
21:33

Od Florijane do toga da nam je malo koncentracije u zavrsnici falilo da izbacimo veliki tim kao sto je CSKA. Ovo je bila odlicna sezona u Evropi i ne treba tugovati.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 21.02.2018
21:27

Pa kako Pesic u prvenstvu po pet komada daje a sad nije mogo da ugura loptu u mrezu?! Steta sto nije bila sklanjalica Javor,Cuka i Vosa :-)))

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 21.02.2018
21:23

Lepa i kvalitetna utakmica, puna sansi, zanimljiva za oko. Zvezda jos jednom pokazala da moze da se nosi, ali fali zavrsnica. Sudjenje katastrofalno u oba pravca, i CSKA ostecen u 2-3 navrata, a i Zvezda isto bar 3-4 puta. Idemo dalje, zadovoljan sam sve u svemu, momcima treba cestitati i glavu gore, jer nije sramota izgubiti od CSKA koji je svakako kvalitetniji tim od Zvezde. Napred Zvezdo u nove pobede!

avatar
Gogi-11
Wednesday, 21.02.2018
21:22

Sem Borjana sve ove bilmeze u rudnik treba poslati pesic ni i od igraca ben takodje pes8c jednu jedinu loptu u DVE utakmice nije zaustavio kamoli odigrao salju pankova na pozajmice a balvani igraju deca greju klupe da bi ova dvojica na leto otisla dzaba i uvedes srnica adzuca i račica 5 minuta pre kraja vauuu ovu utakmicu su izgubili donal pesic ben i milojevic...

avatar
Old_school
Wednesday, 21.02.2018
22:28

A bukvar? Nista, a?

avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 21.02.2018
22:49

Ti bas nista ne znas o fudbalu. Ili samo pokusavas biti duhovit

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 21.02.2018
21:22

Boaci je falio...a ne hvalio