TSC u naletu, na tri boda i protiv novajlije!

Autor: Beta Beta
petak 07.08.2020.
16:33
Izvor: Beta

Pomoćni trener fudbalera TSC-a Mirko Jovanović rekao je danas da je Zlatibor "na papiru" slabija ekipa, ali je istakao da njegov tim mora da se dobro oznoji ako želi pobedu u predstojećem meču.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

"Pobeda je uvek imperativ, pogotovu što stremimo visokom plasmanu, tako da i u nedelju očekujemo nova tri boda. Naravno da nijedna utakmica nije laka. Zlatibor je na papiru slabija ekipa, ali na terenu se mora pružiti maksimum da bi se pobedilo, a tako će biti i u nedelju", rekao je Jovanović, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole u nedelju dočekuju ekipu Zlatibora u 3. kolu Super lige.

"Verujem da pobeda u nedelju neće doći u pitanje, ali moramo se dobro oznojiti, jer za svaku pobedu potrebno je dati 100 odsto svih pojedinaca"
, rekao je Jovanović i dodao da su svi igrači zdravi.

Golman Nenad Filipović rekao je da je imao skoro mesec dana karantina i pauze jer je bio pozitivan na kovid-19, da je nakon toga krenuo u individualni rad i da je siguran da će biti spreman za svaku narednu utakmicu.

"Na žalost, nisam bio na pripremama u Mađarskoj, ekipi sam se priključio tek nedelju dana po povratku. Ipak, ja sam iskusan igrač po pitanju priprema, a takodje, iskusan sam i kao golman, tako da mi ne treba mnogo da se uigram. Odmah sam krenuo sa jakim treninzima i sa utakmicama i nadam se da ću kroz buduće mečeve dizati formu na još viši nivo", rekao je Filipović.

On je istakao da TSC dobro poznaje ekipu Zlatibora, već dve godine, i još iz Prve lige.

"Iako su promenili igrački kadar i ove godine im je došlo dosta novih igrača, mi ipak otprilike znamo šta nas očekuje. U svakom slučaju, koja god ekipa dođe u Sentu, mi znamo naš posao i idemo na tri boda. Drago mi je da smo krenuli dobro i nadam se da ćemo tako nastaviti i ubuduće", kazao je on.

Krilni napadač Đuro Zec je istakao da je zadovoljan igrom u prethodnim utakmicama, kao i da će se truditi da i dalje igra dobro i da tako doprinese da ekipa i ubuduće ostvari što bolje rezultate.

baner

"Dolazi nam ekipa Zlatibora, novajlija u Super ligi. Siguran sam da nisu zadovoljni kako su otvorili novu sezonu i verujem da će u ovaj meč ući ozbiljnije, da će pokušati da upišu prve bodove. Ipak, mi smo favoriti u ovoj utakmici i moramo da odigramo maksimalno organizovano, da budemo spremni na kontre protivničke ekipe i da ponovimo igru iz prethodne dve utakmice. Tako rezultat neće izostati", rekao je Zec.

Utakmica TSC - Zlatibor igraće se u nedelju od 19.00 na stadionu Senti, bez prisustva publike.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke