TSC - Teže protiv Mačve, nego protiv Partizana?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 24.02.2020.
14:58
Izvor: Beta

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole u sredu gostuju ekipi Mačve, uz uverenje da ih očekuje težak meč u kome će pružiti dobru igru i uspeti da se vrate kući sa sva tri boda.

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti

Trener TSC-a Zoltan Sabo rekao je da se njegova ekipa posle utakmice s Partizanom u subotu (1:1) odmah okrenula novom protivniku - Mačvi.

"Partizan smo arhivirali, okrećemo se Mačvi, koja je odlično počela prolećni deo sezone pobedom i remijem i koja se žestoko bori za opstanak. Sigurno ulaze u utakmicu sa puno samopouzdanja, ali ćemo, naravno, i mi biti izuzetno motivisani. Dobro smo odigrali protiv Partizana, malo je falilo i da pobedimo. Nadam se da će nam se to vratiti u Šapcu protiv Mačve", rekao je Sabo.

Sabo je istakao i da su se svi igrači koji su bili bolesni i povredjeni - oporavili, tako da može za meč sa Mačvom da računa na sve.

"Na slatkim sam mukama, odredićemo sastav za sredu i verujem da će ekipa koja istrči uspeti da pobedi", kazao je prvi trener TSC-a.

Odbrambeni igrač TSC-a Goran Antonić ocenio je da će meč sa Mačvom biti težak, obzirom na to da se protivnik bori za opstanak u Super ligi.

"Mnogo su teže utakmice protiv ekipa koje se bore za opstanak nego protiv onih koje su u vrhu. To se vidi i iz naših mečeva sa Partizanom i Inđijom, gde smo protiv Inđije spasavali živu glavu, dok se Partizan sa nama izvukao u 90. minutu. Siguran sam da nam neće biti ni malo laka utakmica u Šapcu", rekao je Antonić.

TSC se, nakon 22 odigrana kola, nalazi na petom mestu na tabeli Super lige Srbije sa 38 osvojenih bodova, dok je Mačva na 16. mestu sa 12 bodova.

Utakmica Mačva – TSC igra se u sredu od 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 25.02.2020
12:09

Dali ste gol iz ofsajda, dozvoljeno vam je da tučete, dobijali ste poklone za simuliranje pa naravno da je najlakše protiv Partizana kada imate takvo suđenje koje je protiv Partizana.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 26.02.2020
13:34

Dali ste tri gola Radniku iz dva izmsiljena slobodna udarca i jedan iz poklonjenog penala, a ti besnis na sudije ljepi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 24.02.2020
16:39

U pravu su ljudi iz TSC-a jer protiv njih je najlakse, ali je mnogo tesko protiv njihovih sudija.

avatar
DeXy \'92
Tuesday, 25.02.2020
09:17

Kako bih ja voleo tebe da upoznam nisi svestan, a ne mozes da zamislis kako bi izgledao posle naseg susreta... :)

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 26.02.2020
13:36

Ja te ne bih savetovao da mene upoznas jer stvarnost se mnogo razlikuje od virtuelnog zivota i moze da bude mnogo surova ljepi, ali nastavi da me pratis jer mnogo si mi talican ljepi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 26.02.2020
13:27

Ja iskreno ne verujem da bi ti zeleo mene da upoznas ljepi.