TSC spreman za meč sezone

Autor: Beta Beta
utorak 02.04.2019.
23:16
Izvor: Beta

Fudbaleri TSC Bačka Topola u subotu dočekuju ekipu Javora u 31. kolu Prve lige Srbije, prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Super ligu, sa spremnošću da pobede i deveti put zaredom.

fkbackatopola.com
fkbackatopola.com

Povezane vesti

Trener Zoltan Sabo rekao je da je TSC završio regularni deo prvenstva sa maksimalnim učinkom, osam pobeda u osam utakmica, što je izuzetan rezultat i sa prve pozicije čeka plej-of gde su se prepolovili bodovi, i sada imaju dva boda više od drugoplasiranog Javora i pet više od Inđije.

"Pred nama je sada teži deo posla jer nam već u subotu dolazi Javor, drugi na tabeli i očekuje nas veliki derbi, sa bivšim i najverovatnije budućim superligašem. Po meni TSC, Javor i Inđija su najkvalitetnije ekipe i sigurno nas očekuje kvalitetna utakmica koju ćemo, nadam se, odigrati u istom ritmu u kome smo završili regularni deo prvenstva. Idemo na pobedu i nadam se da ćemo to i ostvariti", rekao je Sabo.
 
Golman Nenad Filipović rekao je da je TSC iza sebe sada ostavio uspešno proleće, bez izgubljene utakmice i sa samo jednim primljenim golom, te da sada sledi veliki izazov.

"Pred nama je plej–of i sve ekipe su u trci za Super ligu. Igraćemo sedam utakmica i svaka će biti posebna i svaka je kao novo finale. U subotu  dočekujemo Javor na našem terenu i moramo da pokažemo ono što smo pokazivali celo proleće - da smo spremni za prelazak u najviši rang takmičenja", kazao je Filipović.

Centralni vezni igrač Dejan Milićević rekao je da ekipa TSC početak plej-ofa dočekuje sjajno raspoložena.

"Nadam se da ćemo ponoviti igru iz prošle utakmice protiv njih koju smo dobili sa 3:0 i da ćemo opet pobediti. Od prvog minuta očekujem tešku utakmicu i veliki borbu, ali imam poverenje u svoje saigrače i sebe i mislim da ćemo pobediti", dodao je on.
  
Utakmica TSC - Javor igraće se u subotu od 16.00, na stadionu u Senti,  gde je TSC ove sezone domaćin, zbog radova na njihovom novom stadionu u Bačkoj Topoli.

tabela

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke