TSC ne da vrh tabele, nova pobeda, ni ''Čuka'' im ništa ne može!

Autor: Darko Mitrović
subota 10.08.2019.
19:01
Izvor: Sportske.net

Sjajna serija novajlije u ligi nastavljena je i danas.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Početak sezone u Linglong Superligi i definitivno protiče u znaku ekipe TSC-a iz Bačke Topole, novajlije u elitnom rangu takmičenja.

Danas su odigrali i svoj četvrti meč u superligaškom društvu i upisali i četvrtu pobedu, ovog puta protiv Čukarikog, rezultatom 1:0.

Utakmica je odigrana na stadionu u Senti, gde za sada TSC igra kao domaćin, a gol odluke postigao je Milićević u 54. minutu, na asitenciju Arsenijevića.

Ovom pobedom TSC je zadržao prvo mesto na tabeli sa maksimalnih 12 bodova, a Čukarički je posle dve minimalne pobede nad Napretkom i Radnikom, upisao i prvi poraz.

Večeras se igraju još tri utamice četvrtog kola, sve počinju u 20 časova, a sastaće se: Javor Matis - Mačva, Radnički - Voždovac, Rad - Inđija.

Juče je Crvena zvezda u prvom meču ovog kola savladala Mladost iz Lučana na ''Marakani'' sa 2:0.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brdjanin
Sunday, 11.08.2019
01:49

Veselinovicu,vreme je da postanes trener seniorske ekipe Cukarickog!Vreme je da prestanes da se krijes iza mladosti i neiskustva svog tima.Na klupi drzis Luku Stojanovica,najboljeg igraca Cukarickog,srce tima,momka koji je prosle sezone dao 11.golova a ove 3.gola.Imas Ostojica iskusnog stopera,ti ga ne vodis na gostovanje.Pokazi malo vise postovanja prema svojim igracima.Ko leze s decom,popisan se budi!

avatar
Doktor Trax
Saturday, 10.08.2019
22:06
avatar
REVØLT
Saturday, 10.08.2019
19:27

Bice to jedan stabilan lingongligas, vidi se.