TSC napada sedmu pobedu u nizu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.03.2019.
13:55
Izvor: Sportske.net

Prvotimci lidera Prve lige Srbije Miloš Milisavljević i Dejan Milićević nadaju se novom trijumfu, sedmom u nizu koji bi TSC približio osvajanju prvog mesta u preliminarnom delu prvenstva.

fkbackatopola.com
fkbackatopola.com

Povezane vesti

Pretposlednju utakmicu preliminarnog dela Prve lige Srbije fudbaleri TSC-a odigraće u Senti na terenu koji u tekućoj sezoni koriste kao domaći zbog radova na stadionu u Bačkoj Topoli.

U sredu će u Senti gostovati ekipa Bežanije, a prvotimci TSC-a veruju da će ekipa uspeti da zabeleži nova tri boda i zadržli lidersku poziciju na tabeli.

"Pokušaćemo da ponovimo igru iz prethodnih utakmica, jer je to model po kome želimo i dalje da igramo i pobeda neće izostati", rekao je Miloš Milisavljević.

Sa saigračem se slaže i centralni vezni Dejan Milićević.

"U goste nam stiže ekipa koja se bori za plej-of, čeka nas teška utakmica, ali verujemo u sebe, znamo koji nam je cilj, kvalitetnija smo ekipa i to ćemo pokazati i na terenu", kazao je Milićević.

TSC je prethodnog vikenda slavio u Novom Pazaru (0:1), a ukoliko u sredu savlada Bežaniju vezaće sedam uzastopnih pobeda u Prvoj ligi Srbije.

Prvoligaš iz Bačke Topole dva kola pre kraja zauzima prvo mesto na tabeli (62) sa tri boda više od drugoplasiranog Javor Matisa.

Utakmica 29. kola Prve lige Srbije između TSC-a i Bežanije igra se u sredu od 15 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tomi selbi
Tuesday, 26.03.2019
16:30

TSC projekat drzave Mađarske uskoro u Superligi... Lici na pocetak stvaranja "Republike Vojvodine".

avatar
biTan
Wednesday, 27.03.2019
04:36

Haha kakav komentar xD daj boze da u nasoj ligi budu i projekti Rumunije,Bugarske,Albanije,samo ako ce to doprineti kvalitetu nase lige. To mu dodje kao privatizacija. Pa u engleskoj sve klubove drze stranci, pa sta fali ? Placaju porez,jos u tim klubovima ni nema engleza,zamisli da za nase klubove igraju samo stranci? Inace za backu koliko vidim Srbi igraju...