TSC je hit na početku sezone, Zvezdan Terzić otkrio - za Bačku Topolu ga vezuju najlepše uspomene!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.07.2019.
23:12
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Jedva čeka da sa Zvezdom ponovo dođe u ovaj grad.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole nalazi se na vrhu tabele Linglong Superlige posle prva dva kola, pa je večeras na ''TV Arena Sport'' posvećena posebna pažnja ovoj ekipi, u pregledu drugog kola, odigranog prošlog vikenda.

Jedan od onih koji su govorili o Bačkoj Topoli i TSC-u bio je i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, koji je otkerio da je za Bačku Topolu posebno emotivno vezan.

''Bačka Topola je grad za koji me vežu najlepše uspomene. To je klub u kojem sam prvi put počeo ozbiljno da igram fudbal sa nekih 13 godina i jaunara 1983. godine sam priključen prvom timu, što je tada bilo ostvarenje mojih dečačkih snova.

I dan danas se rado vraćam u Bačku Topolu i sada mi je drago što ću kao profesionalac moći da dolazim tamo kada Crvena zvezda bude igrala protiv Bačke Topole, što je nekada bila misaona imenica'', istakao je Terzić.

Ipak, moraće da sačeka sve do početka aprila na dolazak u Bačku Topolu sa Crvenom zvezdom, jer će tek u finišu ligaškog dela sezone aktuelni šampion gstovati u tom gradu.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Tuesday, 30.07.2019
08:11

Retko bi rekao odakle si zaista......valjda I za industriju mesa koja je bas bila zalegla za tvoje fudbalsko umece kasnije

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 30.07.2019
06:06

Ti ozbiljan fudbal nisi igrao ni sa 23 ni sa 33, a kamo li sa 13. Koji si ti profesionslac kada ti država preko banke kojoj zvezda duguje 17M € otpisuje 16.3M € i bukvalno poklanja zvezdi 16.3M €. Jedva čekaš novu sklanjalicu, a zato ih ti i Supermiloja toliko hvalite.

avatar
Südkurve München
Monday, 29.07.2019
23:16

Bice i da je TSC Zvezdina filijala