TSC iz Humske pravo na vrh tabele, Partizan već u ozbiljnom bodovnom minusu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.09.2019.
21:57
Izvor: Sportske.net

Partizan večeras svih 90 minuta, plus još oko šest minuta nadoknade vremena jurio rezultat protiv TSC-a i na kraju stigao samo do boda. Tim iz Bačke Topole preuzeo vrh tabele od Vojvodine.

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti

Tri dana posle plasmana u Ligu Evrope, Partizan je večeras pred svojim navijačima pokvario utisak - na domaćoj sceni.

Već drugi kiks u prvih pet mečeva od početka Linglong Superlige crno-beli su doživeli pred više od deset hiljada gledalaca u Humskoj, protiv još uvek neporažene ekipe TSC-a iz Bačke Topole.

Završeno je rezultatom 1:1, pa crno-beli za aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom već sada ozbiljno zaostaju, čak četiri boda razlike posle samo pet odigranih mečeva.

Počelo je šokantno za ekipu Partizana, koja je posle samo 27 sekundi od početka meča morala da vadi loptu iz mreže.


Suma je na sredini terena izgubio loptu, usledio je brz napad gostiju po desnoj strani, zatim centaršut u pearac odakle Ostojić izbija loptu, ali samo do Lukića, koji potom šalje neodbranjiv udarac pod prečku Stojkovićevog gola - 0:1.

Pet minuta kasnije prva ozbiljnija prilika za Partizan, koju nije iskoristio Lutovac. Njegov udarac je golman TSC-a Nenad Filipović uspeo da izbije u korner.

Nešto kasnije i Bojan Ostojić opasno preti udarcem glavom posle prekida, a u 16. minutu sjajna prilika i za Umara Sadika, kada se još jednom istakao golman Filipović.

Četiri minuta kasnije Asano je povukao kontru, ispred kaznenog prostora Zdjelar prosleđuje na desnu stranu za Miletića, koji šutira levom nogom preko gola.

Pet minuta kasnije, situacija pet na tri pred kaznenim prostorom gostiju, ali ništa ni od ove akcije crno-belih, gosti su se odbranili.

Na isteku prvih pola sata igre, ekipa TSC-a ponovo je pripretila, ali bez prave završnice.

Inicijativa Partizana konačno je donela rezultat u samom finišu prvog poluvremena, a u glavnoj ulozi bio je Umar Sadik. On je sa leve strane maestralno prevario Antonića, izbio sam ispred Filipovića i potom ga elegantno savladao iskosa sa nekih par metara od gola - 1:1.

U poluvremenu, trener Partizana Savo Milošević je u svlačionici ostavio Aleksandra Lutovca, na teren poslao Zorana Tošića i u prvim minutima drugog poluvremena pritisak crno-belih bio je još snažniji.

U 47. minutu novi dobar prodor Asana, ali i još jedna loša završnica, baš kao i pet minuta kasnije, posle Natkovog centaršuta.

Još bolju priliku za preokret imao je Sadik u 57. minutu, ali se napadač Partizana propisno obrukao, pošto mu je Strahinja Pavlović prethodno sve odlično pripremio svojim prodorom.

Usledio je period igre bez novih velikih prilika za Partizan, ali su crno-beli i dalje imali konstantnu inicijativu.

Vreme je radilo za goste iz Bačke Topole,koji su u finišu pokušavali i da ''ukradu'' što više vremena, što je dodatno unosilo nervozu među fudbalere i navijače Partizana.

Poslednju priliku za preokret Partizan je imao bukvalno u poslednjoj sekundi meča, kada je posle prodora Asana, Ožegović šutirao preko gola!

Partizan: Stojković, MIletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Natho, Lutovac (od 46. Tošić), Suma, Asano, Sadik (od 64. Ožegović).

TSC: Filipović, Skopljak, Varga, Tomanović, Milićević, Tumbasević, Silađi (od 84. Galić), Ponjević, Antonić, Duronjić (od 72. Grabež), Lukić.

-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

36 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 02.09.2019
09:16

Prvenstvo je dugotrajno takmičenje. Partizan je i dalje u procesu stvaranja tima.

Veliki sam pobornik ofanzivne varijante, i možda ovo nema veze sa onim što se dešavalo na terenu, ali, Partizan je postizao rezultate sa 2 zadnja vezna, a danas je izašao sa jednim. To je, po mom mišljenju, jedan od remetilačkih faktora. Nije lako promeniti koncept. Da je igrao Šćekić, verovatno bi nede čuvao leđa Sumi, pa bi ili oduzeo loptu ili napravio faul, ovako... akcija je tekla.

Drugo, Partizanov najbolji strelac u Ligi ove godine je mali Filip Stevanović, a sinoć nije igrao. Osim Stevanovića i Tošića, svi ostali Partizanovi napadači u šansama deluju frustrirano. Uglavnom je to grč, nesigurnost, daj što pre, da šutnem što jače. Tako se često propusti šansa, šutne se u blok, u golmana, promaši se...

Treće, imali smo peh u Kruševcu, kad je Savo, normalno, mešao karte, da sačuva igrače i fizički i da im da vremena da se psihički oporave, uvede sveže igrače, motivisane da se nametnu. To sam i sad očekivao: Stojković - Pešukić, Vujačić, Pavlović, Brežančić - Zdjelar, Pavlović (on može da igra zv, a Natho ne, Natho je graditelj i za sad treba da ulazi u poslednjih 30 - 35') - Lutovac, Lakčević, Stevanović - Gigić. To bi međutim ipak bio i rizik, TSC se pokazao već u Ligi, i Savo je rešio da izađe s najačim timom. Igra nije izostala...

Četvrto, TSC je, kao i svi timovi protiv Partizana, igrao silno motivisano i nadahnuto, a očigledno se radi o veoma uigranom i kvaltitetnom timu.

Konačno, ima još da se igra. Ovo je proces, koji će da potraje, treba imati i strpljenja i mudrosti.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 02.09.2019
04:48

Sad je jasno svima da samo zahvaljujuci nevidjenoj sreci u zrebu je partuzan dogurao do Lige Evrope.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 02.09.2019
00:25

Ko je sad kriv gde je onaj povratak :D

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 01.09.2019
23:53

Никад јачи ТСЦ.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 01.09.2019
23:14

Ovaj kineski gepard odigrao dobro jednu utakmicu i pokvario se. :D

avatar
babaroga
Monday, 02.09.2019
09:40

Zar nije japanski jaguar? Ili tu limuzinu bese englezi prave? Uvek se zbunim oko tih, tako je bilo i sa onim finskim Ronaldom... Ili bese norveskim Mesijem ne secam se vise.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 02.09.2019
22:40

*sarcasm sign*. xd

avatar
Душан Терић
Sunday, 01.09.2019
22:13

Kazem ja da mi kvalitet nemamo. Ali vazno je da su nama krive sudije. A sad vec mozemo da se oprostimo od titule. I sta cemo sad? Da cekamo bruke u le? I molimo boga da zvezda bude ocajna pa da uzmemo titulu.

avatar
Südkurve München
Sunday, 01.09.2019
22:11

Dje TSC prosipa bodove

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 01.09.2019
22:10

Ali, ali...Sudije...Nepravda...Problemi. :D Ponisteno je 10 regularnih golova partizanu, gol TSC-A neregularan jer partizanu u prvom minutu ne smes da sutnes na gol, zato ocekujem da savez reaguje i spreci ovu kradju ! Dalje, svi igraci TSC-a su zasluzili crvene kartone, i na terenu i na klupi. Kao i navijaci na tribinama. Svirano im je 83 nepostojecih faulova, partizanu je ponistenio 5 cistih golova, sviran je ofsajd 12 puta nepravdedno. Igraci partizana ne mogu biti u ofsajdu, sudija ne zna za to pravilo ocigledno. Sve ovo su skovale u zajednickoj saradnji nindza kornjace, masoni i mocni rendzeri. Ocekujem da se utakmica ponisti i dodeli partizanu rezultatom 11-0. Tek je 1. septembar a u Humskoj vec -4 . :D

avatar
BatiGol
Sunday, 01.09.2019
23:53

Najjaci si sa komentarom. Uživam da ih citam :)

avatar
trifun
Monday, 02.09.2019
12:23

Šta ti jadan ima u njegovim komentarima da uživaš,jedino ako se sličan sličnome raduje,onda ste se pronašli.Zvezda u košarci postigla pobedonosni koš iz trokoraka ,ali to njemu ne smeta da se potpisuje u komentarima sa Ubi ih Bili..Dobro je Frojd rekao da ćeš glupavog čoveka prepoznati po odsustvu stida.Naša izreka kaže čega se pametan stidi budala se raduje.Niko odnormalnih navijača Zvezde to više ne pominje,ali gore spomenuti visi na sajtu sa vestima o Parizanu i uvek koristi isto korisničko ime.Nikako iz d...
da mu dodje u glavu.

avatar
Steph22
Monday, 02.09.2019
00:17

Znači, tvoji komentari mi poprave dan😂

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 01.09.2019
22:10
avatar
Alexander Stonsky
Sunday, 01.09.2019
22:09

Realno naše stanje posle svake evropske utakmice, umorni i iscrpljeni protiv nimalo naivnog tima, koji mi izgleda kao retki zdravi fudbalski projekat u Srbiji. Ima joooš dosta da se igra i naravno da ništa nije izgubljeno. Napred Partizan !

avatar
paok
Monday, 02.09.2019
01:44

Lepo je biti optimista ali mi do titule ne mozemo ali nikako. Svako ko misli drugacije nije realan ili se ne razume u sport.

avatar
Dragan Nikolic
Sunday, 01.09.2019
22:07

Идемо даље момци главу горе,само јако

avatar
vaske
Sunday, 01.09.2019
22:06

sava je posle današnje utakmice definitivno dunster i on je izgubio dva boda a ne igrači.Pa bre čoveče cslu utakmicu Suma igra za TSC a ne za partizan to se videlo iz satelita,Nijedan pas,smetao je svojima da daju gol sam promašio neviđeno i Sava to nevidi već se cele utakmice naliva vodom i drži skrštene ruke isto kao Đukić.E prvenstvo je već izgubio i nemoj više da seee kako će Partizan ovo i ono.Neće Partizan ništa jel nema navalu a ima Sumu i Savu.A u pm.

avatar
Гробар1971
Sunday, 01.09.2019
22:03

tuga kakva evropa crna nismo ni za drugu ligu kakva pojačanja odigraju jednu dobru utakmicu a posle pet ne mogu da se sastave a Sava veze sa vezom nema čovek ne zna šta radi zato je i sa namerom završio na klupi Partizana sve u svemu BRUKA VELIKA

avatar
REVØLT
Sunday, 01.09.2019
22:03

Ako sutra ne dovedemo napadaca (a nije da nam je samo to potrebno), slobodno mogu da kazem da nema nista od titule. I ovako ce biti tesko.

avatar
ŠDanilo
Sunday, 01.09.2019
22:02

Kad neće da dovedu Jojića za male pare!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 01.09.2019
22:01

Da Partizan ima upravu doveo bi bar jednog golgetera koji bi ove silne šanse nakon odlične igre ekipe pretvarao u golove. Da Partizan ima upravu zabranili bi navijačima koji ubacuju baklje u teren pristup stadionu. Da Partizan ima upravu ne bi dozvolila da Novak Simović ukrade najmanje 10 minuta od utakmice, da svira izmišljeni prekršaj kod šanse Asana za šut, da ubija tempo odugovlačenjem kod kartona i tolerisanjem odugovlačenja. Ali pošto nema imamo lažnog lidera i lažnog šampiona. Lider koji nije dorastao Partizanu ni u jednom pozitivnom segmentu igre i one jučerašnje dve samoproglašene prvoplasirane ekipe na kraju prvenstva koje nisu prikazale ni 10% od ovoga što je večeras Partizan. Uprava napolje!

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 01.09.2019
22:56

Da partizan ima upravu, ne bi imao 30 bodova manje od Zvezde na tabeli. :D Sve je lazno, samo partizaijeve izmisljene titule, pobede i bodovi su stvarni. :D

avatar
LuckyStrike
Sunday, 01.09.2019
23:05
avatar
Stefan Lazović
Sunday, 01.09.2019
22:00

Kiks Topole realno

avatar
DRUG OSTOJA
Monday, 02.09.2019
19:58

Prosipaju bodove protiv malih ekipa, tako neće izboriti Evropu.

avatar
Marko023
Sunday, 01.09.2019
22:00

I mi pravimo neke planove za LE. Pa toliko smo jadni da boli. Bez ideje, bez krštenih napadača. Svake godine smo bukvalno sve gori i gori. Selekcija očajna. Bolje da nismo ni usli u LE, lopovi će smotati pare, a mi cemo biti kanta za napucavanje.