TSC ili Voša, čijoj seriji je došao kraj?

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.08.2019.
15:00
Izvor: Beta

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole rekli su danas da žele da nastave sa dobrom igrom i rezultatima sa početka Super lige, ali da očekuju tešku utakmicu sa Vojvodinom.

fkbackatopola.com
fkbackatopola.com

Povezane vesti

"Vojvodina je na svakoj utakmici imala mnogo šansi, dala je mnogo golova, pa zaista očekujem kvalitetnu utakmicu. Oni imaju dobar napadački red, ali i TSC dobre odbrambene igrače. Zaista, oba tima mogu da se pohvale dobrim defanzivcima i ofanzivcima, tako da verujem da ćemo biti ravnopravni protivnici", rekao je Dajan Ponjević na konferenciji za novinare u Bačkoj Topoli.

TSC, koji je ove sezone ušao u Super ligu, ima sve četiri pobede na početku sezone srpskog prvenstva.

Rival u petom kolu biće im novosadska Vojvodina, koja takodje ima maksimalan učinak.

Napadač ekipe iz Bačke Topole Vladimir Siladji je kazao da sledi vojvodjanski derbi.

"To su dve ekipe u vrhu, sa četiri pobede iz četiri kola. Očekuje nas težak meč, koji će pokazati koja ekipa je u ovom trenutku bolja", kazao je Siladji.

Pohvalno je govorio o Vojvodini, klubu u kojem je ponikao.

"Očekujem izuzetno tešku borbu, ali mi imamo fenomenalnu atmosferu u klubu i spremni smo za ovu utakmicu", naveo je Siladji.

Trener golmana TSC-a Silard Farago je novinarima rekao da je Vojvodina kvalitetna ekipa koja se dobro pojačala i koja ima trenera koji veoma dobro motiviše svoj tim.

"Vojvodina je u prva četiri kola dala 14 golova, igra dobar, napadački fudbal, i nas sigurno čeka veoma teška utakmica. Ipak, kao i uvek, pokušaćemo da damo svoj maksimum i da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Farago.

Utakmica će se igrati u nedelju od 20.00 na stadionu "Karadjordje" u Novom Sadu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke