Trujić trenira samostalno i čeka odluku suda

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.07.2017.
21:23
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nedelju dana nakon incidenta koji se dogodio u Slovačkoj Nikola Trujić trenira samostalno i strpljivo čeka na odluku suda.

Beta/FK Vojvodina/Jelena Grlić/Ds
Beta/FK Vojvodina/Jelena Grlić/Ds

Povezane vesti

Prethodnog četvrtka Vojvodina je eliminisana od Ružomberoka u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a nakon utakmice se dogodio incident pošto se Nikola Trujić našao na meti huligana.

Momak koji je ugovorom još uvek vezan za Vojvodinu odlučio je da pravdu potraži na sudu i zbog toga nije u mogućnosti da iznosi više detalja vezano za ono što se desilo u Slovačkoj.

"Treniram privatno u Beogradu, svakodnevno. Ne znam jesam li suspendovan ili ne, ali dok se čitava situacija ne završi, ne mogu da dajem izjave. Sve ide preko advokata, a lično ne želim da se prepucavam ni sa kim preko novinskih stubaca", kazao je za "Novosti" Nikola Trujić.

Sa "Karađorđa" stiže poruka da Nikola Trujić nije suspendovan i da bi trebalo da dolazi na treninge, odnosno da to što se obratio sudu ne znači da ne treba da nastavi da izvrašava svoje obaveze.

"Trujić nije suspendovan. On, međutim, ne dolazi na treninge, ne javlja se... Utisak je da nas preko advokata primorava da ga pustimo da pređe u drugi klub bez obeštećenja a mi to, jednostavno, ne možemo", poruka je predsednika Nadzornog odbora FK Vojvodina Dragoslava Vukovića.

Podsećamo da se nakon revanš utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Ružomberoka i Vojvodine dogodio incident i da je Nikola Trujić fizički napadnut od strane osoba koje je označio kao navijače Vojvodine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_OmiNyexRzu
Friday, 14.07.2017
07:24

gospodo blizanci napad sde nije desio na Karađorđu ali je strašno što niko iz kluba (rukovodstva pa ni trener nisu stali iza svog igrača). Pravno gledano nema osnova da ode pre isteka ugovora a das je sramota jeste i to velika i beži Trujo i ne okreći se dok pumpadžija vodi Našu Vošu

avatar
paok
Thursday, 13.07.2017
22:48

Ako je neke pravde u nasim sudovima otice kao slobodan. Ako je napadnut u Slovackoj sta moze da ocekuje u N.S.

avatar
disqus_OmiNyexRzu
Friday, 14.07.2017
07:26

ko je postrojavao igrače Partizana i skidao kapitensku traku Šćepoviću na JNA i ko je odgovarao za to???????????????????????

avatar
paok
Friday, 14.07.2017
10:41

Jel ti mislis da ja opravdavam to. Samo mi reci sta sad treba igrac da uradi, da se vrati u N.S. Ne verujem da je bas toliko lud.