Trujić: "Svaki gol mi mnogo znači"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.05.2016.
15:58
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Krilni napadač Vojvodine Nikola Trujić izrastao je u junaka svog tima u poslednje dve utakmice, a posle golova datih Čukaričkom i Zvezdi ističe da mu ulazak u dobru formu mnogo znači.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine vezali su dve pobede u poslednja dva kola plej-of faze Superlige Srbije, pa su se na dva kola pre kraja sezone našli u poziciji da se bore za mesto koje vodi u Evropu.

Junak crveno-belih iz Novog Sada na poslednje dve utakmice bio je Nikola Trujić koji je u duelima sa Čukaričkim i Crvenom zvezdom postigao tri gola.

"Mnogo mi znači svaki gol. Iskreno, u prvih četiri-pet utakmica nisam baš bio na svom nivou, pošto pre toga nisam igrao gotovo šest meseci i trebalo mi je vremena da uđem u formu. Drago mi je što igram sve bolje, a posebno zbog toga što i Vojvodina pobeđuje, što je najvažnije" rekao je Trujić.

Bivši fudbaler Partizana priključio se Vojvodini u zimskom prelaznom roku nakon što mu je u Humskoj saopšteno da za njega neće biti mesta u ekipi Ivana Tomića.

Sa šest pogodaka u dresu Vojvodine Nikola Trujić je u prolećnom delu sezone izrastao u najboljeg strelca ekipe, a nada se da će Vojvodina u poslednja dva kola obezbediti treće mesto na tabeli.

"Narednog vikenda, kao i uvek kada igramo pred našom publikom, sve će zavisiti samo od nas. Ako uspemo da zabeležimo pobedu, verujem da ćemo izboriti Evropu. Radnički i mi imamo težak raspored do kraja, ali ukoliko savladamo Borac, a Partizan osvoji Kup, verujem da ćemo ostvariti svoj cilj" zaključio je Trujić.

Vojvodina se trenutno nalazi na četvrtom mestu plej-ofa tabele Superlige sa 33 boda, tri manje od trećeplasiranog Čukaričkog. U okviru 36. kola Novosađani za vikend dočekuju čačanski Borac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke