Trujić: "Bila bi mi čast da zaigram za Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.01.2015.
19:54
Izvor: Sportske.net

Uprkos činjenici da je fudbalsko obrazovanje stekao u omladinskoj školi Partizana, Nikola Trujić tvrdi da bi mu bila čast da obuče crveno-beli dres.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije nije uspeo da angažuje Radeta Krunića i Vladimira Jovovića zbog čega je, kako smo pisali, fokus usmeren na Nikolu Trujića (22), bivšeg omladinca Partizana.

Momak rođen 1992. godine u Boru ponikao je u najboljoj omladinskoj školi u Srbiji ali mu prilika da zaigra za prvi tim nikada nije ukazana zbog čega se posle pozajmica u Smederevu, Hapoelu i Napretku skrasio u kruševačkom Superligašu.

Svojim dobrim partijama već je zaintrigirao inostrane skaute ali bi do angažmana u zapadnoj Evropi mogao da stigne preko "Marakane".

"Meni bi bila čast da igram za Zvezdu i pogotovo da sarađujem ponovo sa trenereom Nenadom Lalatovićem. Znam da mnogi na mene gledaju kao na dete Partizana. Ja nikad nisam igrao za prvi tim crno-belih, otišao sam odavno iz Humske" kaže Nikola Trujić.

Brozonogi prvotimac Napretka već je sarađivao sa trenerom Lalatovićem a to što je ponikao u Partizanu ne vidi kao prepreku na putu ka prelasku u Crvenu zvezdu.

"Kakav sam profesionalac pokazao sam baš u utakmicama sa Partizanom, prošle godine kada sam namestio gol u pobedi Napretka i time sprečio bivši klub da odbrani titulu" poručio je Trujić.

Kako sada stoje stvari narednih dana bi pregovori oko njegovog transfera u Crvenu zvezdu mogli da budu intenzivirani a ostaje nam da vidimo šta će "Delije" reći po tom pitanju jer se pojavila priča da je Jovovićeva "grobarska" prošlost uticala na to da ne pređe na "Marakanu".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke