Trougao Bordo - Zdjelar - Partizan, gde je zapelo?

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.01.2019.
22:47
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Transfer se najavljuje već više od mesec dana, dokle se stiglo?

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Odmah po završetku jesenjeg dela sezone, počele su najave da će Saša Zdjelar među prvima napustiti Humsku ove zime, posle informacije o ozbiljnom interesovanju francuskog Bordoa, a kasnije i pojedinih klubova iz Španije.

U međuvremenu su te priče utihnule, Partizan je počeo pripreme za drugi deo sezone sa Zdjelarom u ekipi, ali izgleda da Žirondinci nisu odustali od veziste crno-belih.

Nove informacije na tu temu večeras donose ''Novosti'', prema čijim saznanjima je Zdjelar već dogovorio lične uslove sa predstavnicima Bordoa. Ono što se još uvek čeka, to je da se dva kluba dogovore oko obeštećenja, ali se ne navodi koliko novca iz Humske traže za transfer svog veziste, ili koliko Žirondinci nude. Prethodnih nedelja je bilo nekih spekulacija na temu finansijskih uslova, ali su one kasnije demantovane iz Humske.

Podsetimo, Zdjelar, koji će u martu napuniti 24 godine, došao je u Partizan pre godinu dana kao pozajmljen igrač Olimpijakosa, a letos je njegov ugovor otkupljen za 500.000 evra.

Narednih dana bi trebalo da bude više informacija na ovu temu, a ono što je za navijače Partizana najvažnije, to je da je konačno potvrđen dolazak prvog zimskog pojačanja.

O kome se radi, čitajte u prilogu...

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Wednesday, 16.01.2019
13:51

Jednostavno nece ga niko.

avatar
3x3
Wednesday, 16.01.2019
01:57

Prevara od igraca. Katastrofa kvalitet i ne znam zasto je neko iz Francuske zainteresovan za njega. Nece igrati nigde, nigde minute nece imati osim u nasoj ligi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 16.01.2019
00:17

Do austrijske granice:-D

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 15.01.2019
23:55

Pa od starta se zna. To je bar lako. U kvalitetu i ponasanju igraca koji je za srednjeplasirani tim na tabeli superlige Srbije.
Ova prica o Bordou i Zdjelaru je kao bajka btace Grim :)

avatar
IM
Tuesday, 15.01.2019
23:49

Ko ce da dodjem umesto njega bas me zanima,ko zna mozda je Lola naporno radio ovih 5,6 meseci u klubovima pa je sad spreman za startnu.