Trojica završila reprezentativnu karijeru?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 22.08.2018.
17:33
Izvor: Sportske.net

Novi Krstajićev spisak nam je pokazao da su tri fudbalera najverovatnije završila reprezentativnu karijeru.

Epa/Dominik Angerer
Epa/Dominik Angerer

Povezane vesti

Mladen Krstajić je danas objavio spisak igrača na koje računa za sledeće dve utakmice reprezentacije Srbije, biće to mečevi u okviru Lige nacija gde se naš tim prvo u Litvaniji sastaje sa domaćinom, a potom na stadionu Partizana dolaze gosti iz Rumunije.

Spisak je svima privukao pažnju i to veliku, na njemu nema nekoliko igrača koji su bili okosnica tima, poput Luke Milivojevića od koga se i u budućnosti očekuje da bude član našeg nacionalnog tima.

Ipak, na spisku nema Duška Tošića (33), Branislava Ivanovića (34) i Vladimira Stojkovića (35).

Tošić je istakao po završetku Mundijala da će se rado odazvati pozivu, ali njega nije bilo od strane sadašnjeg selektora. Da li u njegovom slučaju to znači i kraj reprezentativne karijere? Možda on ima i najveće šanse od pomenute trojice.

Branislav Ivanović je na Mundijalu postao rekorder po broju utakmica u dresu sa nacionalnim grbom, odigrao je 105 utakmica za Srbiju, ali njegovo ćutanje nakon Mundijala i utakmice sa Brazilom navelo je novinare na mišljenje da je definitivno završio sa reprezentacijom. Činjenica da ga nema na ovom spisku govori u prilog tome. Ako dodamo i onu promenu kapitena pred Mundijal, biće vam sve jasnije.

Vladimira Stojkovića takođe nema na spisku, i on je već u poznim godinama, najstariji je od trojice pomenutih i izgleda da se Krstajić odlučio da konačno pruži šansu mladim golmanima, Rajkoviću i Dmitroviću, kao i Jovanoviću koji ima sjajnu sezonu iza sebe u Danskoj.

Da li su definitivno završili sa reprezentacijom? Jedva čekamo Krstajićevo obraćanje javnosti...


U slučaju da jesu, beskrajno im hvala za golove, uklizavanja, odbranjen penal Podolskom, sjajne odbrane...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miletaaaaa
Thursday, 23.08.2018
15:02

Generalno su ovi igraci vec stari i dali su sve od sebe. Za to im hvala. Ali ipak,ima odlicnih igraca kojima savez ne daje sansu. Bezobrazluk na nivou zbog necije sujete i necijeg dzepa. Vec sam jednom pisao,sramota je sta rade s reprezentacijom. I Tole i Kokoza su isti na kraju krajeva. Dok god se ne isciste neke osobe s nekih pozicija,desavace se ovo sto se desava!

avatar
Milos Kosta Kostic
Thursday, 23.08.2018
10:20

Pa znalo se od samog pocetka, smena muslina, dovodjenje krstajica, oduzimanje trake, pozivanje sergeja. Ivanovic je u najmanju ruku zasluzio da se oprosti od reprezentacije sa trakom na ruci, i da je on uruci svom nasledniku, bilo da je on matic, kolarov ili neko treci. Ne mozes reci da ne moze da se juri sa brazilcima, a moze sa kostarikancima i svajcarcima. Pa sve su reprezentacije dosle fizicki odlicno pripremljene, u cemu je razlika? Ne znam zasto se cutalo do sada, a znalo se da ce biti ovako. I na kraju selektor dobije mentora. Pa gde to jos ima? Ima li lev mentora? Ima li bilo koji drugi selektor mentora? Ili je na mesto selektora dosao nakon nekih postignutih rezultata? Samo kod nas se dobije mesto selektora da se pece zanat.

avatar
Klopp_
Wednesday, 22.08.2018
22:26

Sramota sta se radi ... sa Karadzicem ispade i najbolje ... Muslin , pa Bane , pa Luka ....

avatar
magister
Wednesday, 22.08.2018
21:36

Opet bih se osvrnuo na komentare, Naslov i tekst su pretpostavke novinara, ne i nečije izjave. Pretpostavljam da ovo nije poslednji nastup u dresu sa državnim grbom ni za jednog od njih, a ako više i ne budu pozivani na zvanične mečeve, siguran sam da će se za svakog od njih ili za sve zajedno, upriličiti nekakva oproštajna utakmica. Što se tiče Milivojevića, onaj intervju i, ukoliko je istina ono što piše da je Obradović izjavio, sigurno nisu dobri potezi za saradnju sa bilo kojim selektorom. Inače, on zaslužuje po igračkim kvalitetima mesto u reprezentaciji. Ima još puno igrača po Evropi koje bi verovatno u sledećem periodu valjalo probati... Primetio sam Radovanovića, kao kapitena Kjeva i Tomovića, koji su odlično odigrali protiv Juventusa...

avatar
Zoka1987
Wednesday, 22.08.2018
20:30

Definitivno smo po karakteru najgori na svijetu. Takva trojica igraca su se trebala drugacije oprostiti od reprezentacije. Pogledajte samo sta su Brazilci uradili za Petkovica ili Japanci za Piksija, a mi....

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 22.08.2018
19:44

Nikad nisam verovao u ovo al za mene je od danas pa nadalje repka izgubila smisao , nije im dovoljno sto su nas ruinirali nego kaljaju i ono malo sto je valjalo . Nije problem ne pozvati igraca al bar po recenicu su zasluzili za kraj jer kakvi god da su bili ginuli su za dres

avatar
Aleksandar Jovancevic
Wednesday, 22.08.2018
19:11

Treba šansu dati mladjima,ne mogu neki doživotno da igraju.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Wednesday, 22.08.2018
18:08

Ako je ovo tacno, hvala im na svemu ucinjenom, a ovaj nazovi selektor bi morao da objasni kakva je situacija u vezi njih tj. kakav im je tacno status!

avatar
bagra
Wednesday, 22.08.2018
18:05

Toaic i stojkovic su dobri bili, bane nikada nije igrao za reprezentaciju dobro, valjda zbog dresa, nije plavi celsijev

avatar
NAJVECI IKADA
Wednesday, 22.08.2018
21:05

Ivanovic je najbolji igrac reprezentacije

avatar
3x3
Wednesday, 22.08.2018
18:00

Umesto da se skloni Krstajic koji je za sad uzasan trener, oni sklone mozda i ono najbolje sto imamo trenutno.

avatar
-SCG-CG
Wednesday, 22.08.2018
17:47

Mislim da trebaju da zavrse sa rep. Sva trojica,ali isto tako mislim da bi bilo fer da odigraju jos jednu utakmicu u ligi nacija u SRB,nesto tipa kao oprostajna

avatar
Man.United99
Wednesday, 22.08.2018
21:59

Oprostajna neka bude prijateljska, a sigurno da ce biti oprostane utakmic

avatar
ddare
Wednesday, 22.08.2018
17:40

Računajući da novog selektora postavimo dva puta godišnje, svi oni još uvijek imaju šansu