Trka za Pavlovića tek sad postaje zanimljiva, još dva velikana u igri, uz poruku: ''Partizanu treba platiti veliki iznos''

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.11.2019.
13:35
Izvor: Sportske.net

Kakva će ovo trka da bude tokom zime, pa još ako mladi štoper zablista u četvrtak protiv AZ Alkmara...

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Nedugo posle informacija o pregovorima Partizana i Monaka oko transfera 18-godišnjeg defanzivca Strahinje Pavlovića, lista zainteresovanih klubova postala je još duža.

Podsetimo, pominjalo se da bi Partizan od Monaka mogao da dobije najmanje 10 miliona evra, plus još tri na ime bonusa, ali crno-beli nemaju razloga da previše žure, jer zimski prelazni rok tek treba da počne, a sve je više zainteresovanih klubova.

Tako danas holandski mediji otkrivaju da je i Ajaks ušao u trku za Partizanovog štopera, kao i da je PSV pokazao interesovanje i da će njihovi predstavnici u četvrtak prisustvovati utakmici u Hagu između AZ Alkmara i Partizana u petom kolu Lige Evrope.

Na tamošnjim portalima se ističe da Pavlović ''neće biti jeftin'', da je još nekoliko klubova u igri i da će biti potrebno platiti Partizanu ''značajan iznos'', bez navođenja konkretne sume.

Takođe se naglašava da je Pavlović veoma mlad igrač, ali sa već značajnim iskustvom u seniorskoj konkurenciji, pa i u evropskim takmičenjima, uz podsećanje da je do sada odigrao već četrdesetak mečeva za prvi tim Partizana i da je odnedavno član U21 reprezentacije Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 27.11.2019
09:00

Izdrži do leta i biće 20. Ili 15 i 10% od svih narednih transfera

avatar
miki ni
Wednesday, 27.11.2019
00:19

Igra decko pa razbija.Potencijal je ogroman.Realna cena mu je minimum 15miliona i treba birati Ajaks ili Holandski neki klub kako bi se uigrao takticki i krenuo da gazi PL ili Primeru

avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 26.11.2019
21:20

Još da ima makar par nastupa za A selekciju, a mogao je Tumbaković da ga pozove i "gurne u vatru" s obzirom da smo i tako znali da nemamo nikakvih šansi pre baraža.

avatar
Osijek 51
Tuesday, 26.11.2019
20:51

Ovo su sada slatke muke, pod uslovom da uprava bude pametna i postena. Nesmijem ni pomisliti sta bi i kako bilo da je Lacio ozbiljnije shvatio poklon koji mu se nudio, mora da se sada zderu, ali bi zbog toga i nasa uprava trebala dobiti, MAKAR PACKE...