Trka sa vremenom - Tri potpisa, ko će biti licenciran za Spartu?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.07.2017.
09:23
Izvor: Sportske.net

Nakon uspešno obavljenog posla u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope crveno-beli nastavljaju sa aktivnostima na transfer tržištu.

Epa/Peter Schneider
Epa/Peter Schneider

Povezane vesti

Vicešampion Srbije uspešno je preskočio prve dve prepreke u kvalifikacijama za Ligu Evrope ali ga u trećem kolu očekuje znatno ozbiljniji rival no što su to bili Florijana i Irtiš.

Crvena zvezda će već naredne nedelje odmeriti snage sa Spartom iz Praga a u tom meču bi trebalo da bude jača za još jednog igrača, premda se očekuje da u narednih sedam dana ugovor potpišu još trojica.

Sportski sektor crveno-belih nalazi se u svojevrsnoj trci sa vremenom jer radi na tome da Milan Rodić potpiše ugovor do kraja dana kako bi mogao da bude registrovan za prvi meč sa Spartom.

Levi bek Krilla Sovjetov nalazi se u takmičarskom ritmu, prošao je pripreme za ruskim klubom i trebalo bi da odmah bude spreman za najveća iskušenja.

U danima koji selede, a to smo pisali OVDE, crveno-beli bi trebalo da angažuju još Milana Borjana i Nemanju Radonjića, ali se ne očekuje da njih dvojica budu registrovani za prvi meč sa Spartom.

Srbin sa kanadskim pasošem biće zamena za Filipa Manojlovića koji će preći u Hetafe, s tim što će ugovor morati da potpiše na daljinu jer se nalazi sa svojom reprezentacijom na Golden Kupu.

Sa Nemanjom Radonjićem je načelno postignut dogovor i sada se samo čeka da bivši fudbaler Partizana završi papirologiju sa Romom i dobije odrešene ruke da potpiše ugovor sa Zvezdom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Radivojevic
Friday, 21.07.2017
16:27

DOCICE NAM PLAVSIC GLAVE. ZIVI BILI PA VIDELI... TAKVI IGRACI SE NE PRODAJU!

avatar
staljin
Friday, 21.07.2017
13:53

Svaka čast Rodiću , ali vratite Luča Ibanjeza gospodo Mrkela i Terziću . On je više od beka . On je bio pokretačka snaga ekipe i čovek koji je menjao ritam kada je to bilo najvažnije !

avatar
R E V O L T
Friday, 21.07.2017
11:38

Ispali su sinoc od Jamajke...

avatar
R E V O L T
Friday, 21.07.2017
10:37

Gold, ne Golden. Ispali su sinoc od Jamajke...

avatar
yboyka525
Friday, 21.07.2017
10:21

Koje osvezenje za oci gledati Stojkovica posle Cvetkovica po desnoj.Jovicic za primer sta znaci pojacanje.Savic opet bolji nego Fibel :) Andjelko solidan,odlican kao zamena. Rikardinjo nadam se iskreno da moze mnogo bolje. Videcemo Pesica...Ostaviti Kangu iDonalda,prodati Srnica le Taleka i koje kakve...Zakljucak dovesti levog beka i desno krilo.

avatar
Old_school
Friday, 21.07.2017
13:32

I Kangu...previse lopti trosi. Pre bih Donalda ostavio. Rikardinjo za sada ama nas nista nije pokazao. Vapimo za dobrim plejmejkerom i stoperom. Srnic dve klase bolji nego kod Grofa. Ima ga po celom terenu.

avatar
yboyka525
Friday, 21.07.2017
14:23

Dzaba kad nista konkretno ne uradi,ni jedan upotrebljiv centarsut nije imao niti neku solo akciju,proboj ka golu... Jeste dao gol,ali je imao previse lopte u nogama,a iskoristio nije nista.Slazem se za Rikardinja...Kadu je imao dve leve pa je vremenom ipak neki pozitivan utisak ostavio..

avatar
Hypation
Friday, 21.07.2017
09:37

et inace primetili da je strasni Kairat ove godine ispao od albanskog Skenderbega?

avatar
CZYNWA
Friday, 21.07.2017
14:08

Primjetili smo i da je rezerva Kairata (Taraba) veliko pojacanje za albanski Partizai.

avatar
Blade1
Friday, 21.07.2017
14:12

Ma vise je u oci upala cinjenica da se mocno Zaglebje borilo za opstanak u Poljskoj...