Trijumf "Orlića", debi Srba iz dijaspore

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.02.2016.
19:27
Izvor: Sportske.net

Omladinska reprezentacija Srbije upisala je trijumf u kontrolnom susretu sa Bugarskom, a duel u Pravecu obeležili su debitantski nastupi Vahida Selimovića i Milislava Popovića.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije sačinjena od igrača mlađih od 19 godina savladala je vršnjake iz Bugarske rezultatom 2:0 (1:0) u prvoj od dve kontrolne utakmice zakazane za kraj februara i početak marta.

"Orlići" su kao gosti, na stadionu u Pravecu savladali Bugarsku golovima Aleksandra Lutovca i Nemanje Glavčića, a meč su obeležili i debitantski nastupi Srba iz dijaspore.

Selektor Branislav Nikolić mogao je da vidi na delu defanzivca Meca Vahida Selimovića i napadača Kelna Milislava Popovića, dok će štoper Sao Paula Lijanko Vojnović debitovati za "Orliće" u duelu sa Španijom.

Narednu proveru omladinska reprezentacija imaće 2. marta u Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi, a protivnik će joj biti selekcija Španije.

Podsećamo da je Srbija domaćin Elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a protivnici će joj biti selekcije Francuske, Danske i Crne Gore.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Скаузерлија
Wednesday, 24.02.2016
20:44

Много ми је драго због ових момака а, такође, и због ФСС-а који се коначно освестио и почео да позива играче из дијаспоре. Толико квалитетних играча игра за друге репрезентације а 'ладно су могли за нас. Да не набрајам...