Tri puta po 6 miliona evra za Strahinju Pavlovića?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.08.2019.
18:32
Izvor: Sportske.net

Neko će morati da ponudi bar malo više?

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Strahinja Pavlović izaziva sve veću pažnju širom fudbalske Evrope ovog leta.

Po završetku prethodne sezone najviše se pisalo o interesovanju Juventusa za njegove usluge, ali italijanski šampion se odlučio za neke druge mete i čini se da od toga ipak neće biti ništa, iako iz Portugala ima i drugačijih saznanja.

Preneli smo već da se poslednjih dana u trku za 18-godišnjeg Partizanovog štopera uključila i Benfika, a portugalski ''O Žogo'' je potvrdio da su lisabonski ''Orlovi'' spremni da za Pavlovićev transfer izdvoje šest miliona evra na ime obeštećenja Partizanu.

Ništa tu ne bi bilo novo, da ''O Žogo'' nije pomenuo još dva bitna detalja. Prema njihovim saznanjima, i Juventus je Partizanu nudio šest miliona evra, baš kao i još jedan neimenovani engleski klub.

Ako je to tačno, onda će bar jedan od zainteresovanih klubova morati da malo ''pojača'' ponudu kako bi stekao prednost u ovoj trci, ali ono što se takođe očekuje jeste i ponuda škotskog Seltika, čiji je trener Nil Lenon gledao Pavlovića protiv Konas Kija u Rilu, a odmah posle meča obavio prvi razgovor sa njim.

Kraj prelaznog roka se bliži, a ako Pavlović nastavi sa odličnim partijama, ne sumnjamo da će i ponude za njega biti sve primamljivije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Sunday, 04.08.2019
22:48

Cekaju da vide sta ce uraditi u Evropi, a ako ispadnu prodace ga za manje para, a ako budu igrali LE ostace i mozda ga sledece godine prodaju za tih 6 miliona. Jer da im sad neko nudi 6 miliona, za te pare realno moze Partizan da dovede jos boljeg stopera, beka i veznjaka. Ovo je smesna prica.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 05.08.2019
20:31

Partizan ne može nikako da dovede boljeg štopera od Strahinje Pavlovića koji je po kvalitetu A reprezentativac, a morao bi zbog zvezdinih pravila u FSS da dovede domaćeg igrača, a drugo teško da i stranca može da nađe boljeg. Da bi doveo boljeg štopera od Strahinje morao bi da mu da platu od par miliona € tako da se ne može pojačati sa tih 6M €, a pogotov ne jer to nije zvezda kojoj će država da sipa novac kad joj koliko treba, već Partizan mora sam da obezbedi budžet te bi novac od prodaje išao na troškove kluba. Osim toga Strahinja kao jedan od najtaletnovanijih štopera na svetu ne može da košta ispod 20M €.

avatar
Brajkoo
Sunday, 04.08.2019
19:54

Nesposobna uprava ce ga prodati prvom ko ponudi 5-6 miliona a da ga prodaje Mamic on bi otisao vec sada za najmanje 15 mil ! Igrac sa tako malo godina, prvoligaskog iskustva igra zaista zrelo, cvrsto, svojom konstitucijom odskace na terenu! Da Partizan ima sposobnu upravu koja je u stanju da obezbedi sponzore, novac a ne da proda svako dete koje odigra po 15 utakmica, Kalaba bi istao jos godinu-dve sto bi i za njega bilo dobro a cena bi mu bila bar 25 mil! Ja nisam video skoro talentovanijeg stopera od njega!

avatar
Josipovic Sasha
Sunday, 04.08.2019
19:43

Ne prodavati pre kraja kvalifikacija. Ako uđemo u Ligu Evrope, klub ce imati novca za funkcionisanje. U tom slučaju nema izgovora za prodaju talentovanog štopera koji će u doglednoj budućnosti biti, uz Milenkovića, stub odbrane reprezentacije. Dakle, cena će vrtoglavo rasti. Pozdrav

avatar
k.na.bicikli
Sunday, 04.08.2019
19:34

Ako sve bude u redu i ako odigra i ligu evrope cena ce mu biti minimim 8 mil.Ne treba zuriti..mada nikada necemo znati koliko partizanu sada trebjau pare ili ne..

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 05.08.2019
01:43

Ne trebaju Partizanu pare koliko lopovima iz uprave..

avatar
REVØLT
Monday, 05.08.2019
19:06

Ne moram da pitam...

avatar
Vladimir Radovanovic
Sunday, 04.08.2019
19:15

da je neko zaista ponudio 6 miliona kao sto pisete,pa prodali bi ga momentalno...

avatar
magister
Sunday, 04.08.2019
19:04

Šta misli neki odlučujući faktor u Partizanu o Pavloviću? Nije lako donositi takve odluke. Recimo Gomeš. Ponuda je u jesenjoj pauzi bila veća od konačne cene (da zanemarimo moguće muljanje, ali ovo je činjenica). Šta se desilo sa Vlahovićem? Prodat je za oko 2m, ako se dobro sećam, bar zvanično. Kao 18g, baš kao sad Pavlović. Samo je pitanje vremena kad će početi da igra za prvi tim (izgleda da će sad). A onda će njegova cena postati najmanje petostruka. On je petostruku cenu mogao da dostigne u Partizanu i ranije, jer bi pre dobio šansu. Ali, nekome se žurilo da ga proda.

Ponuđenih 6m je - veliki novac u Srbiji, pa i uopšte. S druge strane, moja je procena da je Pavlović zaista igrač fantastične perspektive. Način na koji povuče kontru, umeće da skuva loptu u prazan prostor (u Partizanu su samo Tošić i Suma bolji, možda Stevanović i Milosavljević), skočnost, postavljanje i čitanje akcija protivnika, bez obzira na mladost, oštrina i okretnost i sasvim pristojna brzina na kratko, jako važna za štopera - on ima osobine kakve u današnjem fudbalu pokazuje samo Van Dajk. Takvi igrači - pomeraju granice. On je - za Premijer Ligu i to za jedan od velikih timova, a ako se ispuni moja prognoza i Tumba ga sad pozove, on će sa Milenkovićem postati, jako brzo, najbolji reprezentativni tandem štopera. Ako se iz te perspektive o njemu razmisli, možda ipak vredi sačekovati, rizikovati, malo se tim čekanjem i kockati, ali dobiti dvostruko, da Pavlović svoju visoku cenu zaradi igrajući za Partizan i učestvujući u dobrom Partizanovom pohodu na LE. Ako ne prođemo Malatiju, još ima vremena da ga se proda, ali ako prođemo, onda možda možemo da se još pojačamo za plej of i da ulaskom u grupnu fazu ponovo privučemo pažnju i makar utrostručimo, a ja bih hrabrije rekao i upetostručimo cenu. Ako uđemo u grupnu fazu, vredeće 12, 13, ako dočekamo jesen, vredeće oko 20, a ako dođemo do četvrtfinala - 30 itd.

avatar
REVØLT
Sunday, 04.08.2019
19:36

Vlahovic je za milion i po, ne znam zasto sada na TM pise da je za dva.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 05.08.2019
01:45

Pitaj Vazuru i Vučelu..

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 04.08.2019
18:57

Strahinja Pavlović je izabrao Partizan! Sam je rekao da bi voleo da ostane u klubu još godinu dana jer je premlad za inostranstvo i samo neko ko radi protiv Partizana može da proda igrača sa takvim potencijalom u prvom prelaznom roku bez obzira da li je cena 6 ili 16M € jer on ima ugovor s Partizanom, a cena može samo da mu raste! Ovakve talente kakve Partizan ima može svako da proda za 5-6M €, bilo ko da dođe s ulice umesto Vučelića i Vazure bi mogao na isti način, prodaj‚om najtalentovanijih da obezbeđuje novac. Ako ste predsednik i generalni direktor obezbedite novac od drugih izvora prihoda, a ne od prodaje ispod cene najboljih igrača samo zato što ne možete ni dinar da donesete u klub, a puna su vam usta hvale za duha koji lebdi nad zvezdom! Jel će biti zadovoljan vama i potapšaće vas po ramenu kada prodate uz De Lihta najtalentovanijeg mladog štopera na svetu koji u levom džepu ima Boaćija, a u desnom Pavkova, a morao bi da ih pusti jer ne može s njima preko granice tamo gde biste ga vi prodali. Gde su vam sponzori? Gde vam je ozbiljan generalni sponzor? Koji će nam đavo renoviranje stadiona kada niko neće doći da gleda mučenje i krađe u zvezdinoj ligi?! NEMA PRODAJE - UPRAVA NAPOLJE!

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 04.08.2019
20:57

Uz de lihta najtalentovanijeg stopera hahahababahahahahahHH

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 04.08.2019
20:58

Pavkov pored njega poslao raketu 😂 a protiv boacija je dobio crveni u 30 min,ali muje orposten jos par puta 😁

avatar
paok
Sunday, 04.08.2019
18:52

Nemojte cekati jos neko vreme, odmah ga prodajte dok nije cena narasla.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 04.08.2019
18:49

Ne treba zuriti sa prodajom Pavlovica.
Ako se kvalifikujemo u LE njegova cena ima samo da raste, ne da pada, a isto tako ako ne udjemo u rvorpu utakmice sa Turcima, ili sa Turcima i sa nekom od ekipa u PO je dovoljno da podignu cenu Pavlovicu, ako se kvalitetno pokaze.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 07.08.2019
14:04

dobio crveni u svakom derbiju,makar je trebao.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 08.08.2019
23:04
avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 07.08.2019
22:55

To po vasim pravilima mozda.

avatar
REVØLT
Sunday, 04.08.2019
18:49

Tri puta sest!