"Tri musketara" - Zvezda sada ima atomski napad!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.01.2018.
17:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dolaskom drugog najefikasnijeg napadaća jesenjeg dela Super lige crveno-beli su formirali atomski napad. Koliko dugo će "Tri musketara" ostati na okupu?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su u utorak pripreme za prolećni deo sezone, a među igračima koji su se javili na prozivku našao se povratnik Milan Pavkov.

Drugi strelac domaćeg prvenstva imao je fantastičnu polusezonu u dresu Radničkog iz Niša tako da je Zvezda danas okupila trojicu najefikasnijih igrača Super lige Srbije.

"Jako sam srećan što sam se vratio u Crvenu zvezdu. U jesenjem delu šampionata sam na pozajmici odradio odličnu polusezonu i nadam se da ću se dobro pripremiti pa da i u Crvenoj zvezdi zabeležim što veću minutažu", rekao je Pavkov.

Braneći boje niškog Radničkog Milan Pavkov je u jesenjem delu sezone postigao 16 golova na 20 odigranih utakmica.

"Mislim da sam zaslužio svoju šansu. Svakom mladom igraču je izuzetno važno da igra, da ima veliku minutažu. Zato smatram da je odluka da odem u Radnički na pozajmicu bila dobra, tamo sam dobio šansu da igram i izuzetno sam zahvalan na tome", dodao je Pavkov.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević imaće u narednom periodu na raspolaganju trojicu najefikasnijih igrača Super lige koji su u jesenjem delu sezone postigli ukupno 48 prvenstvenih golova.

"Konkurencija je u Zvezdi uvek oštra, to se očekuje od kluba sa ovakvim imenom i istorijom. Mora da bude teško da se izbori mesto u crveno-belom dresu, svi smo mi spremni na to. Uvek je lepo raditi sa tako uspešnim fudbalerima kao što su Pešić i Boaći, siguran sam da ćemo jedni od drugih moći mnogo da naučimo i da ćemo zajedno napredovati", istakao je Pavkov.

Sada ostaje da se vidi da li će Aleksandar Pešić, Milan Pavkov i Ričmond Boaći ostati u klubu i hoće li na proleće sva trojica nositi dres Crvene zvezde.

Najbliži odlasku za sada je reprezentativac Gane koji je za manje od godinu dana u Zvezdi postao najefikasniji stranac u istoriji i podigao svoju tržišnu vrednost na višemilionsku cifru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srbija i Zvezda u <3
Wednesday, 10.01.2018
15:29

Postovani urednici Sportskih, zelim vama da se obratim tako da ovaj komentar ne morate objavljivati. Cene igraca nasih timova, upravo (danas) su azurirane na transfermarkt sajtu. Ne bi bilo lose da o tome objaviti clanak. Mislim da ste i prethodnih godina pisali na takve teme. Hvala. Sportski pozdrav!

avatar
Pixi gol iz kornera
Wednesday, 10.01.2018
04:43

Napad je stvarno ubitacan.

avatar
chaki
Tuesday, 09.01.2018
23:33

Koja svrha je dovodjenje Pavkova ako se ne proda Boaci, onda je mogao i joveljic da bude dzoker

avatar
Salone
Tuesday, 09.01.2018
18:29

Zvezda nikad jaca.

avatar
Povratak kralja 66
Wednesday, 10.01.2018
07:46

I prošle sezone je bila nikad jača.