Tri imena u igri za novog trenera Napretka

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.12.2018.
12:57
Izvor: Sportske.net

Kruševljani će sačekati konačan odgovor Milorada Kosanovića, ali ne sede skrštenih ruku.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Superligaš iz 'Lazarevog grada' još uvek čeka da Milorad Kosanović preseče i saopšti da li ostaje pod Bagdalom ili se seli u Novi Sad.

Dok pojedini mediji tvrde da je posao gotov i da se iskusni stručnjak vraća na "Karađorđe", u Napretku ne sede skrštenih ruku.

"Ispoštovaćemo do kraja Kosanovića, čekamo danas njegov odgovor i krećemo u akciju", poručuje sportski direktor FK Napredak Bojan Filipović.

Napredak će morati brzo da reaguje jer će prvi potezi u prelaznom roku biti povučeni tek nakon što se utvrdi da li će doći do promene trenera.

"Ne možemo da dovodimo igrače, dok ne znamo ko će na proleće biti šef struke, jer on će se i pitati za pojačanja", dodaje Filipović.

Da Kruševljani ne gube vreme potvrđuje i informacija da se na spisku potencijalnih naslednika Milorada Kosanovića nalaze tri imena.

Napredak razmatra povratak Dragana Ivanovića koji je ekipu vodio na startu sezone 2016/17, a u igri su još Aleksandar Veselinović i Ilija Stolica!

Reklo bi se da je bivši trener Vojvodine, Voždovca i Olimpije prva želja "Čarapana", ali nije sigurno da će Kruševljani uspeti da je ispune.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke