Tri gola je dao Zvezdi, sprema se za nastavak serije!

Autor: Beta Beta
nedelja 02.02.2020.
13:20
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović rekao je danas da mu je povratak u Srbiju bio najbolji potez u karijeri i istakao da se nada da će sa klubom s Banovog brda izboriti mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

"Kad sam dobio poziv predsednika Čukaričkog Dragana Obradovića nisam se mnogo dvoumio. Ispostavilo se da je povratak u Srbiju bio odličan, verovatno i najbolji potez u mojoj karijeri", rekao je Stojanović za klupski sajt.

Stojanović je mlad otišao u inostranstvo, posle Partizana izabrao je portugalski Sporting. Promenio je potom još nekoliko klubova i zemalja, pre nego što je stigao u Čukarički.

"Verujem da je ovo najbolji potez u karijeri, uživam u Čukaričkom. Nadam se da ćemo i ove godine uspeti da izborimo mesto koje nas vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, ovaj klub to zaslužuje", naveo je on.

Stojanović je postigao 12 golova u prvom delu sezone, a nada se da će u nastavku šampionata taj učinak i popraviti.

"U Apolonu sam odigrao najbolju sezonu u karijeri, postigao sam 12 golova u čitavoj godini. Nadam se da ću na proleće u Čukaričkom sadašnji učinak popraviti, da ću sada biti najefikasniji od početka karijere. Naravno, ekipu i rezultate Čukaričkog stavljam u prvi plan. Imamo ogroman potencijal, spoj mladosti i iskustva uz odličnu atmosferu donose nam lepe rezultate", rekao je Stojanović.

Jedan od golova postigao je na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde sa gotovo 60 metara udaljenosti.

Crvena zvezda je bila poslednji rival Čukaričkog, a šampion Srbije biće i prvi naredni protivnik, ovoga puta meč će biti igran na Banovom brdu.

"Protiv Crvene zvezde sam postigao ta tri gola, jedan je bio sa penala, drugi van 16 metara, na poslednjem meču sam otišao korak dalje. Prvi naredni rival su nam upravo crveno-beli, treba da nam bude veliki motiv da probamo da izborimo povoljan rezultat. Čukarički svima izlazi na megdan sa željom da pobedi", kazao je Stojanović.

Nakon meča sa Zvezdom, Čukarički će gostovati Radničkom, pa onde slede mečevi protiv Voždovca, lučanske Mladosti...

"Imamo težak raspored, ali treba verovati da možemo da produžimo niz nepobedivosti na Banovom brdu. Dolazio nam je Partizan dva puta, Zvezda takođe, nisu nas pobeđivali, neka se tako nastavi. Ne razmišljamo za sada dalje od meča protiv lidera prvenstva. Naravno, znamo kakav nam je raspored, da posle idemo u Niš, ali ima vremena za to", rekao je Stojanović.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke