Trening po pljusku - Majstorije Kange i Boaćija, nameće se i novajlija

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.01.2018.
13:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su jutros jedini trening predviđen za sredu. Tri godišnja doba smenila su se tokom dva sata rada. Trening obeležile majstorije Boaćija i Kange.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jutarnji trening koji su fudbaleri Crvene zvezde danas odradili u Pafosu razlikovao se od svih prethodnih zbog vremenskih prilika koje su se smenjivale tokom dva sata rada.

Ekipa je počela rad po jako lepom vremenu, zatim je usledila provala oblaka, a sve je začinjeno razvedravanjem i pojavom sunčevih zraka koji su obasjali teren.

Osim trečanja i igranja šefe izabranici Vladana Milojevića imali su prilike da na skraćenom terenu igraju kratke utakmice podeljeni po grupama.

Taj deo treninga obeležili su majstorski potezi i golovi Ričmonda Boaćija i Gelora Kange, a nametnuo se i novajlija Stefan Hajdin koji je mrežu pogodio dva puta. Dva gola postigao je i Milan Pavkov, a po jednom su bili precizini Milijaš, Jovičić, Račić, Joveljić i Nikolić.

Stručni štab je nakon treninga saopštio igračima da će imati slobodno popodne, a ekipa se sutra vraća ustaljenom ritmu rada.

Kiša na jutarnjem treningu #fkcz #czv #crvenazvezdafk #pripreme

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Jan 17, 2018 at 2:34am PST

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke