Trener Zlatibora: "Partizan saopštenjima pravi pritisak sudijama"

Autor: Milovan Longinov
nedelja 20.09.2020.
21:19
Izvor: Sportske.net

Oglasio se i trener Zlatibora..

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener Zlatibora Predrag Ristanović odmah posle meča prokomentarisao je poraz njegovog tima od Partizana, za koji kaže da je nezaslužen.

Crno-beli su do trijumfa u Užicu došli iz sumnjivog penala u 80. minutu, golom Bibarsa Natha.

Trener domaćih je kratko izjavio da crno-beli saopštenjima prave pritisak i da to utiče na sudijske odluke.

"Nezaslužena pobeda Partizana. Partizan je napravio pritisak u javnosti raznim saopštenjima. Mislim da nije zaslužen naš poraz i da je nezaslužena njihova pobeda", rekao je kratko posle meča trener Zlatibora Predrag Ristanović. 

Čekamo odgovor iz Partizana, ali i analize sudijskih stručnjaka koji će i posle ovog kola imati pune ruke posla...

Baner 12

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 21.09.2020
08:34

Partizan definitivno pravi pritisak saopštenjima i tu je Ristanović u pravu. Sa druge strane, u ovoj utakmici Zlatibor je bio očajan i Partizanu je poništen čist go, a kasnije za njih izmišljen penal. Sudije su kriminalne, treba menjati kompletnu sudijsku organizaciju. U ovoj utakmici su uspele da podjednako oštete oba tima, što je neverovatno.

avatar
Petar Petar
Monday, 21.09.2020
00:24

Jeste, toliko je izvrsio pritisak da mu se ponistavaju cisti golovi. Inace, odakle nekom ideja da tvrdi da penala nije bilo, to jedino igrac sa brojem 9 sigurno zna. Po meni nisam siguran da jeste, ali ljudi sto ne glasate za uvodjenje VAR-a i ovakvih kradja ne bi bilo, ako vec mislite da ste vi pokradeni. Sutra da bude glasanje taj isti Zlatibor bi glasao protiv, a ovamo kuknjava a da je protivnik ostecen za cist gol pre tog penala. da ne pricamo kolika doza besa je bila pre toga kada su trazili ofsajd Markovica koga nije bilo. i tada je valjda bila kradja? Isto su svi igraci, ceo strucni stab i cela uprava protestvovali, a covek je bio na nasoj polovini. I da je Lazar tu dao gol izjava trenera bi bila ista ovakva i bez tog penala - potpisujem. Znaci, ako necete da vas kradu kao sto to nece Partizan podrzite inicijative koje mogu ici vama u korist ako mislite da ste osteceni u duelima sa Partizanom. A ne da glasate protiv VAR-a, da glasate kako je sudjenje nikad bolje, a onda kuknjava. Dalje, interesuje me da nije bilo tog penala i da se je zavrsilo nereseno da li bi taj trener rekao da su nezaslluzeno uzeli bod jer je ponisten cist gol Partizanu? Nesto cisto sumnjam da bi bio toliko kritican na racun sudjenja.

avatar
gorango
Monday, 21.09.2020
00:05

Sramota, pa dokle vise ovako?

Hoce li sada tviteras bucko izdati saopstenje i traziti da se sudija rigorozno kazni?

Tuga!!!

avatar
Sale Mladenovic
Sunday, 20.09.2020
23:05

Ristanovic je kao trener vec par puta se oglašavao protiv Partizana pa sve ovo i ne čudi mnogo.Zna se odakle dobija direktivu i kako je dosšao i zbog čega u super ligu.Što se ne izjasni kada je poništen čist gol u prvom poluvremenu.Šta bi se desilo do kraja to i mala deca znaju.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 20.09.2020
22:34

https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=4Dhnq1z3Uj4&feature=emb_title Deluje da je ipak bio i penal (ofsajd nije bio) samo sto na prvom snimku deluje da je igrao levom rukom, a na drugom desnom:-D

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 20.09.2020
22:29

Ma jok bre, otkud ti to, oni su posteni

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 20.09.2020
22:28

Brate, zajebite tu cenzuru!

avatar
Realni Arthur
Sunday, 20.09.2020
22:02

Kao sto sam rekao za Partizan tako cu i za vas, dobro i sta? Ajde dokazace se da penal nije/je bio i sta? Sta cete dobiti? Slazem se sa trenerom da je Partizan preko saopstenja napravio pritisak na sudije ali zasto su oni glupi pa podlegnu pristisku! Ljudi, greske sudija uvek je bilo a i bice ih, samo da nisu namerne, inace sve je ok, ajde glavu gore, vama svaka cast na borbu, i zao mi je stvarno sto ste izgubili!

avatar
Superliga
Sunday, 20.09.2020
21:53

Sramota za srpski fudbal!!!

avatar
The_Matrix
Sunday, 20.09.2020
21:29

Pre svega moram reci da ne volim ove beogradske "vecite", ali ovaj spin protiv partizana je tuzan. Prvo ponisten im cist gol, a onda se kuka zbog penala koji je bio jer se jasno videlo trzanje rukom. Nakon svega toga dobijemo situaciju da se trener brze bolje oglasio, ali zato svi do jednog cute kada se ovo desava u korist zvezde. Pritom tu radi i sklanjalica sto je vise nego ocigledno dok protiv partizana ginu i valjaju se po pola sata da zadrze vreme. Isto to je radio moj Novi Pazar, u nedelju dana od sklanjalice do Atletiko Madrida

avatar
Old_school
Sunday, 20.09.2020
22:59

Evo svi ti poverovali da ne navijas za Partizan :)

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 20.09.2020
23:04

Srpski sport dok nam je vlast ova što nam je i dok su na čelu svih sportskih klubova političari ili mafijaši ima da propada sve dublje i dublje. Najbolji primeri za to su vaterpolo i krah reprezentacije, zatim u fudbalu reprezentacija Srbije koja ne može nikome gol da da, jedino što se do sada održalo kako tako je odbojka, ali čekam samo neko veće takmičenje gde će nas očetkati neka reprezentacija koja nikada nije igrala na EP ili SP...

avatar
Südkurve München
Sunday, 20.09.2020
21:22

Dzaba njima saopštenja kada ne mogu dobit tim koji je zavrsio 10. u drugoj ligi Srbije.

(Uz pomoc sudija) 😂😂😂😂😂

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 20.09.2020
21:21

Ma ne bre,sad ce oni tebi brzo da odgovore,evo profesor kuca na tviteru...