Trener Zemuna zgrožen, pominjao i Zvezdinu titulu iz 46.

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.05.2019.
09:28
Izvor: Sportske.net

Najmlađi trener u Super ligi nije uspeo da spasi svoj tim ispadanja iz elitnog ranga takmičenja, a nakon remija na Banjici isprozivao je predstavnike medija i "večite".

fkzemun.rs
fkzemun.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Zemuna vratili su se u Prvu ligu Srbije nakon sezone provedene u eliti, pošto su u poslednjem kolu Super lige remizirali sa Radom.

Ekipi Radeta Kokovića pobeda je davala šanse za opstanak, ali su posle početkog vođstva primili gol, a u kombinaciji sa trijumfom Dinama u Bačkoj Palanci remi im nije bio dovoljan za opstanak.

"Čestitao bih fudbalskom klubu Rad na opstanku u ligi. Čestitao bih svom kolegi na dobro urađenom poslu, napravili su sjajne rezultate od kada je on stigao u klub i zasluženo su ostali u Super ligi", kazao je posle utakmice trener Zemuna Rade Koković.

Najmlađi stručnjak u ligi bio je zgrožen dešavanjima na Banjici, ali nije želeo da širi priču oko toga šta se zbivalo na terenu.

"Ja sam zgrožen nekim stvarima koje su se dešavale na terenu u drugom poluvremenu, ali to sada neću da komentarišem. Moram da istaknem moje momke i moj stručni štab. To su ljudi koji su uložili neverovatno mnogo energije, truda i posvećenosti od kada sam ja došao u klub", dodao je on.

Koković je promovisan 11. aprila, a Zemun je pod njegovim vođstvom na sedam utakmica osvojio 12 bodova uz gol razliku 17:6 (+11).

"Pred plej-aut mi smo radili u jako teškim uslovima i ovi momci su za mene pobedinici i šampioni bez obzira što smo svi zajedno ispali iz Super lige. Ekipa Zemuna je pre mene na 13 utakmica dala četiri gola, a od mog dolaska na dve utakmice na strani i kod kuće 12. Moji momci su igrali sjajno, a niko nije napisao slovo o tome. Pisalo se o tome da li je priznata titula iz 1946. ili nije, tako da neću da komentarišem utakmicu i igru jer to nikoga ne zanima", zaključio je strateg Zemuna.

Gornjovarošani će u sledećoj sezoni ponovo igrati u Prvoj ligi Srbije, a ukoliko klupski čelnici zadrže Radeta Kokovića na klupi, deluje da bi mladi stručnjak mogao da vrati Zemun u eliti vrlo brzo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragon 7
Tuesday, 21.05.2019
22:48
avatar
Dragon 7
Tuesday, 21.05.2019
19:59

Jedan je Kokovic Rade!

avatar
Dragon 7
Tuesday, 21.05.2019
19:55

Jel moguće da niko nije skapirao da je provokacija bila upućena medijima koji nisu ni slovo napisali o ovom mladom uspešnom i talentovanom i njegovom celokupnom timu. Nego se piše o prošlosti. Bravo bre Kokovicu, trebao si još više da nahvalis sebe, svoj stručni štab i momke koji dali sve! Nijedan trener u Srbiji ti nije ni blizu! Samo napred!

avatar
Marko HM
Monday, 20.05.2019
13:11

Nažalost, u pravu je.

avatar
Radovan Filipovic
Monday, 20.05.2019
12:42

Neka si ti sebe ishvalio.

avatar
Dragon 7
Tuesday, 21.05.2019
19:51

Ne nego će da ishvali bivšeg trenera Zemuna koji ništa nije napravio. Dečko napravio neverovatan uspeh za kratko vreme, sto nijednom treneru u Srbiji ne bi uspelo ako ćemo realno. Bravo Kokovicu, i treba da kažeš jasno šta si sve uradio sa svojim timom.

avatar
x90x
Monday, 20.05.2019
09:46

Pa dobro, istina je, nikoga ne zanima kakvu igru je prikazao Zemun. Realno je tako.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 20.05.2019
09:34

Posle ove izjave o zvezdinoj izmišljenoj tituli ga verovatno neće zadržati.