Trener Voždovca pred meč sa Napretkom: ''Plej-of mečevi su za uživanje''

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.04.2018.
12:18
Izvor: Beta

Fudbaleri Voždovca igraju u petak od 18 časova na svom terenu protiv Napretka, utakmicu 32. kola Super lige Srbije, odnosno drugog kola plej-ofa.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Voždovca Miloš Veselinović rekao je danas da očekuje neizvesnu utakmicu protiv Napretka, ali da njegova ekipa sa mnogo optimizma ulazi u taj meč u plej-ofu Super lige Srbije.

"Ova utakmica će biti neizvesnija od prethodne. Napredak je podigao formu i igra bolje. Kod nas je situacija takođe bolja, uspeli smo neke stvari da unapredimo i mislim da će ovaj meč biti interesantniji i bolji, sa više fudbala i sa više ritma. Ne znam da li će biti više golova, prošli put ih je bilo pet, ali optimistično ulazimo u meč", rekao je Veselinović.

Voždovac je u prošlom kolu izgubio od Spartaka (0:1), a Napredak je pobedio Vojvodinu (1:0).

"Napredak je podigao formu. U poslednjih nekoliko utakmica igra dobro, izuzetno ih cenim. Imaju dobre pojedince, ali i jednog od najboljih trenera na našim prostorima, iskusnog (Milorada) Kosanovića. Plej-of mečevi su za uživanje, hoćemo da se prikažemo u dobrom svetlu", naveo je Veselinović.

On je dodao da je u poslednjoj utakmici bilo promena u sastavu, a da će promena biti i u narednim mečevima, pošto ima 23 igrača prilično ujednačenog kvaliteta.

Fudbaler Voždovca Andrija Luković rekao je da je cilj ekipe da u narednih pet dana osvoji svih šest bodova u dve utakmice na domaćem terenu.

"Očekuje nas treći put u ovoj sezoni utakmica protiv Napretka. Nije lako pobediti tri puta istog rivala u jednoj sezoni. Medjutim, verujemo u sebe i nadamo se da ćemo doći do još jedne pobede", naveo je Luković.

Na tabeli plej-ofa Napredak je šesti sa 26 bodova, a Voždovac na sedmom mestu ima dva boda manje. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke