Trener Voše poručuje: "Pojačanja, urgentno!"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 24.06.2018.
11:33
Izvor: Sportske.net

Nakon remija protiv ekipe Budućnosti trener Vojvodine je izjavio kako je klubu potrebno da se pojača u svim linijama tima.

Beta/Dragan Gojić/Mo
Beta/Dragan Gojić/Mo

Povezane vesti

Vojvodina je juče na prijateljskom meču na Zlatiboru odigrala 2:2 protiv ekipe Budućnosti, a nakon tog meča trener Aleksandar Veselinović je istakao da ekipa mora da se pojača sa minimum četvoricom igrača.

"Danas smo dali šansu svim igračima, kojih zajedno sa omladincima imamo ukupno 20. Igrali smo dva puta po 60 minuta i uočljiv je bio voljno-motivacioni momenat kod svih fudbalera. Mislim da u ovom trenutku i trkački izgledamo veoma dobro, pogotovo s obzirom na to da nam je ovo bio prvi prijateljski meč i to protiv ozbiljnog protivnika. Međutim, ako želimo da budemo na nivou od prošle sezone, a da ni ne govorim o tome da napravimo i nešto više od toga, evidentno je da u najskorijem roku moramo dovesti minimum četvoricu igrača. Jednostavno, to je nešto što je očigledno i smatram da na tome svi moramo vrlo ozbiljno da poradimo",
rekao je Veselinović, prenosi sajt Vojvodine.

Videćemo koga će Vojvodina dovesti, znamo već da im se napadač iz Gane nije svideo i da je napustio pripreme Vojvodine.

"Zajedno sa rukovodstvom, odredili smo pozicije u timu na kojima su nam potrebni novi igrači, ali sada već ulazimo u cajtnot. Sredina je priprema i današnja utakmica je pokazala da je dovođenje pojačanja urgentno", rekao je trener Veselinović.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke