Trener Voše: "Moramo bolje!"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 11.02.2017.
19:03
Izvor: Sportske.net

Trener Vojvodine nije baš najzadovoljniji nakon ubedljivog trijumfa protiv BSK-a.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina je danas uspela da savlada BSK iz Borče sa 4:0 (1:0), bila je ovo generalna proba pred nastavak prvenstva Srbije.

Ipak, Dragan Ivanović, novi šef struke crveno-belih iz Novog Sada, nije bio previše zadovoljan nakon utakmice, smatra da ima dosta toga da se popravi u igri njegovog tima.

"Zadovoljan sam sa rezultatom, ali nismo igrali najkvalitetnije. Ne znam da li je problem bio u podlozi, ali u prvih pola sata nismo delovali kako treba. Kada smo postigli gol, malo smo dobili samopouzdanje, a kada smo, početkom drugog poluvremena, postigli i drugi, u nastavku je sve delovalo rutinski, između ostalog i zbog toga što je Borča dosta menjala i ubacila mnogo mladih igrača.

Rezultat od 4:0 jeste malo ohrabrenje, ali generalno, nisam maksimalno zadovoljan učinkom igrača na svakom delu terena. Mora to dosta kvalitetnije i mislim da ćemo sledeće nedelje morati da obratimo dosta pažnje na to
", rekao je Ivanović, prenosi sajt Vojvodine.

Ekipi su se priključili i Meleg i Paločević.

"Obojica moraju mnogo brže da igraju. Njihov kvalitet je neosporan i ja sam jedva čekao da dođu, ali moraće mnogo brže da se igra, kako bi naša igra po bokovima mnogo bolje funkcionisala", istakao je trener Ivanović.

Vojvodina svoj prvi meč u nastavku šampionata igra protiv Spartaka u Subotici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke