Trener Voše: "Falilo sreće, ali i znanja"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.12.2017.
16:34
Izvor: Sportske.net

Vojvodina je danas ponižena na svom terenu, izgubila je od Javora sa 0:3.

screenshot: Youtube
screenshot: Youtube

Povezane vesti

Ekipa Vojvodine nastavlja da pruža veoma loše partije ove sezone u Super ligi. Danas su doživeli novi poraz, iako su po proceni mnogih, imali pravu priliku da izađu iz krize.

Ne, izgubili su od do sada poslednjeplasirane ekipe Javora i to veoma ubedljivo, sa 0:3.

Zoran Vasiljević, novi šef struke Vojvodine, rekao je da ne može da zameri igračima na želji, kao i da su sreća i neznanje njegovih igrača bili ključni za današnji meč.

"Čestitam fudbalerima Javora na tri boda, ali ne mogu da ne napomenem da smo u prvom poluvremenu, pre njihovog gola, imali dve-tri prilike, dok su oni iz svoje prve šanse dali evrogol i to preko našeg bivšeg igrača Vuka Mitoševića. Mi nismo uspeli da pogodimo prazan gol i šta dalje da pričam? U drugom poluvremenu smo pogodili prečku i dosta toga nam nije išlo na ruku. Nismo imali sreće, a pomalo ni znanja", rekao je Vasiljević.

Pored toga, Vasiljević nije bio zadovoljan i terenom na kojim se igrala utakmica.

"Trebao nam je malo bolji teren, jer mislim da bi nam to više prijalo. Imali smo želju i ne mogu da zamerim igračima na borbenosti i angažovanju. Po mom mišljenju, drugi gol je prelomio utakmicu. Ko se ne razume u fudbal, za ono što smo prikazali rekao bi da nije ništa, ali nedostajao nam je samo završni pas i bolja rešenja u završnici. Jednostavno, dođe takav dan kada ne možete da date gol. U Beogradu smo imali malo više sreće i pružili malo više energije, pa smo osvojili bod, a igračima sam u pripremi ovog meča rekao da ukoliko danas ne pobedimo, protiv Partizana kao da ništa nismo uradili. Cele nedelje sam upozoravao da nam je ovo prioritet, ali desilo se šta se desilo i idemo dalje. Imamo još utakmicu protiv Spartaka, pa onda na polusezoni da vidimo šta ćemo i kako ćemo", rekao je on.

Utakmica protiv Spartaka je poslednja ove sezone u Super ligi za Vojvodinu, igra se u sredu u Subotici.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke