Trener Vojvodine žali zbog Zvezde i ''Čuke''!

Autor: Beta Beta
sreda 19.08.2015.
19:43
Izvor: Beta

Dan uoči prvog meča sa Viktorijom u Plzenju, u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić konstatovao da bi srpski fudbal ''ozdravio'' da su i Zvezda i Čukarički ovog leta uradili nešto više.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je danas da mu je žao što su Crvena zvezda i Čukarički završili takmičenje u evropskim kvalifikacijama jer bi i njihovo učešće značilo ozdravljenje srpskog fudbala.

"Opšte je poznato i normalno da Zvezda i Partizan predstavljaju ozbiljne klubove u Evropi. Ali, mene najviše zanima Vojvodina. Žao mi je što Zvezda i Čukarički nisu prošli dalje, to bi pokazalo da je srpski fudbal ozdravio", rekao je Zagorčić na konferenciji za novinare u Plzenju.

Vojvodina će sutra gostovati Viktoriji u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa.

"Cilj je bio da mislimo samo o sebi, da probamo da napravimo rezultat. Teško je to, igrači će imati pritisak, ali smo mnogo pričali sa njima. Naučeni smo, bio je pritisak i protiv Sampdorije", kazao je Zagorčić.

On je naveo da nedavna smena trenera Viktorije "ne može da bude krupna promena".

"Znamo vrline i mane Viktorije, ali ćemo to sačuvati za utakmicu", istakao je trener novosadske ekipe.

FUDBAL: VOJVODINA - PARTIZAN

Kapiten Vojvodine Nino Pekarić, koji se polako oporavlja od teže povrede, kazao je da se njegova ekipa dobro pripremila za protivnika.

"Ozbiljno smo shvatili ovo takmičenje i ništa ne prepuštamo slučaju. Nadam se da će sve biti dobro. Prija nam pažnja, koju je ova ekipa i zaslužila. Ekipa je maksimalno koncentrisana i neće podleći pritisku. Spremni smo za sve izazove", kazao je Pekarić.

On nije želeo da poredi Viktoriju sa prethodnim protivnikom Vojvodine u kvalifikacijama, ekipom Sampdorije.

"Nema lakih protivnika u ovoj fazi. Ulog je veliki i velike ekipe mogu da podlegnu pritisku. Viktorija je igrala kvalifikacije za Ligu šampiona, tako da ima kvalitet, ali se ne opterećujemo veličini kluba, razmišljamo samo o sebi", rekao je Pekarić.

Utakmica u Plzenju igraće se sutra u 20.50.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Docke
Thursday, 20.08.2015
14:38

Cukarickom svaka cast na uspesnoj privatizaciji u najgoroj banani od ekonomije! Ja znam da su sve brojne vecite komunjare jedva docekale da Cukaricki ispadne da kenjaju kako "privatizacije nikad ne mogu da valjaju", ali svako iole normalan vidi da su Cukaricki danas i onaj od pre nekoliko godina dva razlicita sveta (u ovoj birokratskoj banani sa toliko protekcija je ionako umetnicko delo uspeti iole normalno poslovati)! Medjutim, to sto on za petokratku crvenu kaze vazilo bi da postoji ekonomija bez protekcije, kad bi se u sferi fudbala privatni klubovi takmicili, rivali bismo naravno i dalje bili, ali se nikad ne bismo mrzeli i sigurno bismo se medjusobno podrzavali u Evropi (ja barem svakako bih podrzavao tada sve ostale koji snose punu odgovornost za neuspehe i uspehe tj. one koje ne moram ja da vadim iz dugova). Medjutim, realnost je takva da imamo dva parazitska blizanacka drzavna projekta koji bi u zdravijim ekonomskim okolnostima odavno bili ugaseni zbog bankrota. Kada neko lose posluje, znaci da parazitira o trosku svih nas, da traci resurse i da stoga apsolutno zasluzuje da bankrotira i bude ugasen. Naravno, posto su ti klubovi "too big to fail", drzava ce nas sve pokrasti do gole koze, pre nego sto ce pustiti da paraziti propadnu. DAKLE, KADA JE STRIKTNO O FUDBALU REC, SVAKO KOME JE STALO DO OVOG NARODA, BOJKOTOVACE BLIZANCE GDE GOD STIGNE (i traziti postenu privatizaciju klubova, jedino tako moze i fudbal da "ozdravi")! Zagorcicu, neznalico, treba sramota da te bude, ako vec nemas pojma sa zivotom, suzdrzi se od izjava!

avatar
Marko
Thursday, 20.08.2015
12:11

Sta ih zalis, pa oni jedva cekaju da ispadnemo i mi i vi...

avatar
Thursday, 20.08.2015
10:06

ZAŠTO BI NEKO KO NIJE NAVJAČ ZVEZDE ŽALIO ZA ZVEZDOM??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

avatar
Thursday, 20.08.2015
07:56

e ZBOG OVOGA JE ZVEZDA TU GDE JESTEOpšte je poznato i normalno da Zvezda i Partizan predstavljaju ozbiljne klubove u Evropi.ZVEZDA JE BILA 90-IHA SADA JE 2015

avatar
Thursday, 20.08.2015
07:53

a najviše miu žao zvezde pokazaće vam koliko kada dođete u Novi Sad

avatar
Wednesday, 19.08.2015
23:43

ajde zao mi za Cukaricki ali za Zvezdu naravo da ne,samo gomilaju igrace,umesto da prodaju i da igraju sa klincima kako bi vratili dugove itd..ne,oni moraju opet cela nova postava za jedan prelazan rok,pa ce na zimu tolko da ode a ko zna kolko da dodje i tako u krug xD a napretka nema

avatar
Аполо
Wednesday, 19.08.2015
22:54

Zvezda je nazalost samo jaka na recima, a dela jedna velika nula. Cukaricki mora jos da sazri, niko se preko noci nije plasirao u LS ili LE. Drzimo fige i navijamo sutra za Vosu, nista mi draze nece biti nego da vas vidim u LE!

avatar
Srbija voli Zvezdu
Wednesday, 19.08.2015
20:07

Napred Voso za cast srpskog fudbala.