Trener Vojvodine osuo paljbu po Zličiću i Kneževiću!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.02.2017.
18:23
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Strateg novosadske Vojvodine Dragan Ivanović imao je šta da zameri pojedincima iz svog tima nakon remija u prijateljskom meču sa ČSK Čelarevom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri novosadske Vojvodine koji su u Subotici ostali bez minuta ili su imali manju minutažu, dobili su priliku da se dokažu u duelu sa prvoligašem iz Čelareva.

Pisali smo da je Vojvodina remizirala sa ČSK-om u prijateljskom susretu odigranom tokom dana, a nakon takvog ishoda meča oglasio se i trener novosadskih crveno-belih Dragan Ivanović.

Strateg Vojvodine osvrnuo se na pristup pojedinih igrača i javno uperio prstom u Lazara Zličića i Filipa Kneževića koji ga nisu zadovoljili prikazanim.

"Zličić će morati malo da promeni način igre, jer ovako kako on hoda, šeta i povremeno trči, sa 19-20 godina će teško moći da napravi nešto" kazao je Ivanović.

Bivši fudbaler Partizana Filip Knežević izgleda je potpuno razočarao trenera Vojvodine.

"Sa Kneževićem sam totalno nezadovoljan i sve to ćemo raščistiti ove nedelje, jer sam pre za to da se bavimo mladima koji imaju potencijal, pa makar u ovom trenutku bili i slabijeg kvaliteta. Pojedinci će definitivno morati malo da promene način igre i ponašanja" poručio je Ivanović.

Od igrača koji su danas nastupili protiv ČSK-a, u timu se našao i Mario Maslać, koji je dobio priliku da zaigra i protiv Spartaka.

"Maslać je u Subotici igrao u poslednjih 15 minuta i njemu su potrebne ovakve utakmice, s obzirom na to da je prošlu polusezonu završio nešto ranije, a malo je kasnio na pripreme. Uostalom, utakmicu protiv ČSK-a smo i organizovali da bismo videli u kakvoj se ko formi nalazi u ovom momentu" ističe Ivanović.

Narednu takmičarsku utakmicu fudbaleri Vojvodine odigraće u nedelju, 26. februara, od 17 časova proti ekipe Rada na novosadskom "Karađorđu".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Me1919
Tuesday, 21.02.2017
22:37

Sta se desava sa Knezevicem?! Nigde da proigra! Steta,ima potencijal

avatar
Dario Hubner
Tuesday, 21.02.2017
19:48

Mali Zlicic je odlican fudbaler,ima tehniku,zavrsni pas,sut,idealan za poziciju iza spica.Koliko ima fudbalera koji ne trce,pa su napravili karijeru,veliki broj...A i nije u redu javno da kritikujes na ovaj nacin svoje igrace.

avatar
Žeza
Tuesday, 21.02.2017
20:54

Oni moraju da shvate da im on nemisli ništa loše. Moraju se trznuti i gristi na utakmicama da bi postigli nešto u fudbalu. Samo napred Zličiću i Kneževiću.

avatar
Tuesday, 21.02.2017
19:46

Кнежевић је одличан играч, само му дисциплина није јача страна и добија много картона... такав је био и код нас пре три године!

avatar
Lazar Grobar
Tuesday, 21.02.2017
19:43

Zašto Zličić hoda po terenu? Zato što je jedan od najboljih mladih igrača u Srbiji,celu sezonu je grejao klupu,a kada god uđe odigra odlično,ove sezone ima 5 golova,a opet greje klupu. Kakve mi talente imamo,da klubovi nisu u ovakvim dugovima naša liga bi bila na nivou Eredivizije minimum,pa mi svake sezone u Evropu oteramo preko 30 mladih igrača,a vratimo 50 polovnjaka koji su pre 7-8 godina otišli sa 18-19 godina zbog veoma dobrih uslova u Srbiji.

avatar
slaninar
Wednesday, 22.02.2017
08:09

sta se ti grobar mesas?