Trener Vojvodine ima opravdanje za debakl - U Nišu ''ni Real Madrid ne bi imao šta da traži''?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.05.2018.
12:08
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Posle pobede nad Partizanom, očekivao se bolji otpor Vojvodine na ''Čairu'', umesto toga usledio je debakl.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Najubedljiviju pobedu u 35. kolu Superlige ostvario je juče niški Radnički, koji je na svom terenu deklasirao Vojvodinu sa 5:0, pa su Novosađani i dalje na osmoj poziciji na superligaškoj tabeli.

Posle meča željno se iščekivala reakcija trenera Vojvodine Aleksandra Veselinovića, koji je na konferenciji za medije istakao moć koju Radnički ima u ovom trenutku u domaćem šampionatu.

Tu ''moć'' je uporedio čak i sa Real Madridom, uz akcenat na situaciju kod trećeg gola koji je Pavkov postigao iz jedanaesterca.

''Čestitam Radničkom na pobedi i s obzirom na to da sam nekada igrao ovde, želim mu uvek sve najbolje. Radnički je pokazao koliko je moćan klub u srpskim okvirima i imam utisak da pored ovakvog Radničkog, na 'Čairu' večeras ni Real iz Madrida ne bi imao šta da traži.

Kod 3:0, pokazalo se kolika je moć Radničkog u srpskom fudbalu ove sezone, a nakon toga, naša igra se bukvalno raspala i igrači više ni na koji način nisu imali snage da se vrate u utakmicu. Radničkom želim sve najbolje i mnogo uspeha na putu do i u Evropi'',
izjavio je  Veselinović, a prenosi zvanični klupski sajt Vojvodine.

Na kraju je Veselinović izdvojio još jedan detalj kao ilustraciju moći Nišlija.

''U ovom momentu, Radnički je toliko moćan klub u Srbiji, da Vojvodina nema snage da mu se odupre, a dokaz tome je i izmena koju sam napravio već u 20. minutu, kada sam Ezea izveo iz igre'', zaključio je Veselinović.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Sunday, 06.05.2018
20:11

Ili su oni premocni ili je vosa epski jadna raspadanje na svim nivoima.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 06.05.2018
13:18

Interesantno je to,da je kvota na Radnicki bila 1.2,a da manje vise nisu imali nikakvu pomoc sudija,pa otkud da su toliki favoriti?

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 06.05.2018
14:20

Kolko sam cuo nisu imali uopste pomoc sudija, da je sve bilo regularno. Ja se iskreno ne secam da se na neki klub u Srbiji bacalo ovolko drvlje i kamenje, a bilo je i gorih slucajeva od Radnickog.

avatar
RašaNoviSad
Sunday, 06.05.2018
17:00

DRGI GOL SU DALI POSLE FAULA ZA VOŠU KOJI NARAVNO PIPER NIJE SVIRAO A TREĆI IZ PENALA KOJI SE VURAJU SAMO ZVEZDI I RADNIČKOM.? (ŠTA SI TI GLEDAO KADA PIŠEŠ BEZ POMOĆI SUDIJE

avatar
Milan Capkunovic
Sunday, 06.05.2018
13:06

Ma da, i Real bi se obrukao na Cairu, to je sigurno. Pavkov bi savladao Navasa bez problema, postigao bi het trik, a Aksentijevic bi izdriblao Ronalda samo tako!!!