Trener Vodojaže je ovo poželeo od sveg srca, hoće li Partizan to ostvariti?

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.10.2019.
20:22
Izvor: Sportske.net

Od crno-belih zavisi...

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Vodojaža je danas izgubila na svom terenu od branioca trofeja u Kupu Srbije, ekipe Partizana sa 6:0, ali klub iz Grošnice zaslužuje sve pohvale i za organizaciju meča 1/16finala Kupa, ali i za otpor koji je njihov tim pružio crno-belima, posebno u prvom poluvremenu.

Domaći tim je odolevao 40 minuta, a posao Partizanu olakšao je Ivanović svojim prvim od ukupno pet golova koje je danas postigao.

Posle meča, trener Vodojaže Duško Matić je istakao da je za njegov klub ovo bila istorijska utakmica, da će zauvek ostati upisana u klupskim prostorijama, a današnjem rivalu je poželeo mnogo uspeha, pre svega u Evropi, gde bi voleo da i na proleće vidi ekipu Partizana.

''Mi smo odigrali utakmicu onoliko koliko smo mogli, u granicama naših mogućnosti, nismo mogli više. Mi smo mali klub, a Partizanu želimo sve najbolje u nastavku prvenstva, Kupa, Lige Evrope, da dočekaju proleće u Evropi, to im želim od srca.

Ovo je jedna od najvećih utakmica kluba koji je osnovan 1943. godine. Ovo je veliki događaj za jedno malo mesto, prigradsko naselje. Dosta se ljudi skupilo. Bilo je lepo, fino za gledanje, pružili smo koliko smo mogli.

Ovo je istorijska utakmica, ovo se igra jednom u 100 godina, nemamo puno ovakvih takmičarskih utakmica, mi možemo da igramo prijateljsku utakmicu za 15 dana, ali ovo je nešto što će ostati upisano u istoriji kluba'', poručio je Matić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 09.10.2019
20:32

Sva sreca pa covek nije pozeleo titulu u prvenstvu Srbije.
Secamo se svi sta se desilo sa igracem KK Spartak iz Subotice kad je na kofenreciji za novinare pozeleo KK Partizan da osvoji kosarkasku ligu Srbije.

Za one neupucene sutradan odmah je stiglo naredjenje iz Malog Kalemegdana da se isti kosarkas otpusti uz obrazlozenje predsednice kluba da je "narusio imidz kluba".

P.S: Ista te predsednica je uslikana te sezone u Areni u majci Crvene zvede kako navija sa isti klub u EL. To ne rusi imidz kluba, da se predsednica Spartaka, oblaci u bojama Crvene zvezde, a imidz kluba rusi da igrac koji je bio najbolji u redovima Spartaka na utakmici protiv Partizana, posle utakmice pozeli crno-belima da osvoje titulu u kosarkaskoj ligi Srbije.