Trener Spartaka se ne slaže sa Milojem: "Zvezda je izraziti favorit protiv nas"

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 06.08.2018.
18:55
Izvor: Sportske.net

Trener slovačkog šampiona kaže da je igranje na "Rajku" privilegija i praznik za njegov tim. Nema dilemu ko je favorit.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Vladan Milojević je danas bio izričit kada je rekao da Crvena zvezda nije favorit u dvomeču protiv Spartaka iz Trnave, ali se trener slovačkog šampiona Radoslav Latal ne slaže sa tim. Na isto pitanje, da li je Zvezda favorit, on se nasmejao, a onda je odgovorio.

"Crvena zvetzda je izraziti favorit, a naš cilj sutra je da postignemo što bolji rezultat koji će nam u revanšu omogućiti kakvu-takvu šansu da se borimo za prolazak u drugi krug.

Svi znaju kakva je atmosfera ovde, razgovarao sam sa igračima o tome. Spremni smo, to nam je bila motivacija, jer nikada nismo igrali u takvoj atmosferi. Izlazimo na teren bez pritiska. Ovo je za nas praznik, uživaćemo sutra u atmosferi
", rekao je Latal novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Da li je prednost što revanš igrate kod kuće?

"U ovom trenutku to nije neka prednost. Da se prvi meč igrao u Trnavi, takođe bi bio rasprodat stadion i takođe bismo morali da tražimo svoju šansu", kratko je rekao Latal.

Spartak je doputovao sa 20 igrača. U timu ima nekoliko sitnih povreda, ali je trener rekao da će svi biti zdravi do sutrašnjeg meča.

Spartak ne postiže mnogo golova, a Zvezda ih ne prima mnogo - da li se plašite njene odbrane?

"Zvezda je poslednju utakmicu u prvenstvu odigrala sa šarenim sastavom i iz toga se vidi koliko polaže na Ligu šampiona. Ovo je poslednja faza i ovaj dvomeč donosi jesen u Evropi. Mi nismo postizali mnogo golova, a i slabije igramo u prvenstvu.

To je zato što nemamo širok igrački sastav i ne možemo da igramo na dva fronta. Ali, motivacija za evropske mečeve je velika, kao što je bilo protiv Legije. Ponavljam, probaćemo da ostvarimo što bolji rezultat, ali Zvezda je veliki favorit u dvomeču", rekao je Latal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indosrbija
Tuesday, 07.08.2018
10:47

bice ovde cupavo..samo da gol ne primimo.bekovi(rodic i stojkovic) veceras snose dodatnu odgovornost u odbrani zbog brzih igraca trnave..za to ce i jovicic biti zaduzen tako da njih trojica posebno ne smeju ispadati i praviti greske.strpljiva i mirna igra donece nam 1 0 ili 2 0

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 06.08.2018
23:26

Звезда јесте фаворит али ни тим Спартака није наиван. Играју само на контре а имају брзе играче.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Monday, 06.08.2018
22:42

Сјајан је био играч Латал, одличан бек, сећам га се из времена када је Шалке освојио Куп УЕФА...Сад покушава мало да нас уљуљка, али добро, то није забрањено:-)...Верујем да је Звезда боља и очекујем пролаз...

avatar
MOE28
Tuesday, 07.08.2018
11:06

Zasto bi vas uljuljkao covek ako govori istinu?

avatar
Petar Gazivoda
Monday, 06.08.2018
20:11

Realan covek :)

avatar
Debeljko sa Čukarice
Monday, 06.08.2018
18:59

Čovek je iskren i realan.