Trener Salcburga najavljuje ''nešto posebno''

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.08.2018.
18:38
Izvor: Sportske.net

Austrijanci šalju optimističke poruke pred sutrašnji okršaj sa Zvezdom.

EPA/GEORGI LICOVSKI
EPA/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Posle 0:0 u Beogradu, ekipa Salcburga sutra od 21 čas dočekuje srpskog šampiona, Crvenu zvezdu, u odlučujućoj utakmici za plasman u Ligu šampiona.

Brojne prilike su godinama unazad Austrijanci propuštali u ovoj fazi takmičenja, pa su, baš kao i Zvezda, ovog puta posebno motivisani da ''razbiju maler''.

To se vidi i iz izjave trenera Salcburga Marka Rozea, dan pred revanš sa Zvezdom. Iako se očekuje i veliki broj Zvezdinih navijača na tribinama, Roze veruje da će publika biti vetar u leđa njegovom timu.

''Svi znaju kakav je ulog u sredu. Želimo da pobedimo, da odigramo dobro na svom stadionu, u nadi da ćemo imati veliku podršku naših navijača, kao u utakmicama protiv Dortmunda ili Lacija prošle sezone.

Treba smanjiti pritisak na igrače, jer smo već daleko dogurali, ali sada je vreme da napravimo nešto posebno'', konstatovao Roze.

Golman Salcburga Cican Stanković istakao je da je Zvezda u prvoj utakmici stajala ''veoma nisko'', ali i da se dobro branila, pa je njegovom timu bilo teško da stvori ozbiljnije prilike za gol.

Domaći će u duel sa Zvezdom ući bez Patrika Farkaša (koleno), Fredrika Gulbrandsena (butina), Dominika Šoboslaija (zglob), Džeroma Onguenea (leđa), Kilijana Ludeviga (uglob) i Zlatka Junuzovića (butina), a Hi Čan Hvang je na Azijskim igrama.

S druge strane, trener Crvene zvezde ne može da računa na povreženog Nikolu Stojiljkovića, dok je neizvestan nastup Ebisilija koji je takođe imao problema sa povredom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 28.08.2018
18:58

Protiv Lacija ste imali vise srece nego pameti, a to vam se mozda vrati sutra.