Trener Radnika u neverici zbog katastrofalnih grešaka, ali od Miloja su mu stigle reči utehe i podrške

Autor: Darko Mitrović
subota 26.10.2019.
18:17
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Ukupno pet šuteva u okvir gola imala je Crvena zvezda danas u Surdulici i lopta je svih pet puta završavala u mreži domaćina.

Beta/FK Vojvodina/Jelena Grlić/Ds
Beta/FK Vojvodina/Jelena Grlić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je lako izašla na kraj sa domaćim Radnikom u Surdulici, slavila je sa 5:0, a meč su obeležile velike greške golmana i odbrambenih igrača surduličkog superligaša.

Posle svega, trener Radnika Nenad Vanić je tražio prave reči da pred kamerama ''Arene Sport'' objasni šta seto danas dogodilo njegovim igračima.

''Utakmica je završena u prvom poluvremenu. Šta reći...? Jedna greška nije malo, druga greška, treća još teža, veliki šok... Teško se bilo vratiti se, mi smo imali dogovor u svlačionici da pokušamo da ne bude katastrofa. Opet, 5:0 je jako težak i bolan rezultat. Šta otaje drugo, čestitam Zvezdi, a mi moramo da radimo da nam se ovakve, ali jako, jako velike greške ne bi ponavljale'', istakao je Vanić.

Njegov kolega sa klupe Crvene zvezde Vladan Milojević veruje da će Radnik u nastavku sezone pokazati pravi kvalitet.

''Radnik je mnogo dobra ekipa i ne zaslužuje ovaj rezultat, međutim, jednostavno, kad vam se namesti ovako... Nespretne dve lopte, to su negde bile neke stvari koje ne bi trebalo da se događaju, ali eto..

Radniku želim sve najbolje, i mom kolegi Vaniću da nastavi da radi, veliki je borac i sigurno da će dovesti Radnik gde treba da bude'', poručio je Milojević.

Kada je u pitanju igra njegovog tima, Milojević nije imao zamerke posle ovako ubedljive pobede.

''Danas je bio jako dobar odnos mojih igrača prema igri, otud i ovako ubedljiva pobeda. Sa druge strane golovi koji su došli, došli su kao plod grešaka, tako se namestilo...'', zaključio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miroslav Topalovic
Sunday, 27.10.2019
15:39

Samo jedan komentar😂😂😂

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 26.10.2019
18:30

''Golovi su došli kao plod grešaka, tako se namestilo'', priznao je Supermiloja.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 26.10.2019
18:28

''Radnik je odlična ekipa i ne zaslužuje ovako visok rezultat, ali jednostavno kada vam se namesti ovako...'' - Supermiloja objasnio. Supermilojo, daj nam signal ako hoćeš nešto više da nam kažeš.