Trener Radničkog ''uopšte ne sumnja'' u pobedu nad Čukaričkim

Autor: Beta Beta
petak 18.09.2020.
19:11
Izvor: Beta

Nišlije u sve boljoj formi, to žele i da potvrde.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da ceni Čukarički, ali i istakao da ne sumnja u pobedu svoje ekipe u predstojećem meču.

"Iako nam u goste dolazi odlična i za Radnički tradicionalno neugodna ekipa Čukaričkog, uopšte ne sumnjam da ćemo ostvariti još jednu pobedu. Imamo dovoljan broja veoma kvalitetnih fudbalera koji su spremni za najveće napore i iskušenja i zato ne sumnjam u naš novi uspeh", rekao je Batak, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog sutra od 16.00 dočekuju Čukarički, u utakmici osmog kola Super lige Srbije.

Radnički se nalazi u odličnoj formi i u ovaj meč ulazi kao četvrtoplasirani na tabeli sa 15 bodova na svom kontu. Čukarički je šesti sa bodom manje.

"Posle četiri pobede na svom terenu, u prošlom kolu osvojili smo prve bodove na u gostima. I to ceo plen, što nam je donelo izuzetnu atmosferu u timu i poseban elan pred ovu utakmicu. Svaka čast odličnoj ekipi sa Banovog Brda, koju veoma cenimo jer ima odličan stručni štab i vrsne pojedince, ali Radnički stremi ka vrhu tabele Super lige i nećemo dozvoliti nikakvo iznenadjenje niti bilo kome da nas zaustavi", rekao je Batak.

"Nas interesuje samo pobeda i ni očemu drugom ne razmišljamo", istakao je on.
-
Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke