Trener Rada: "Moramo da izborimo opstanak, to zaslužujemo"

Autor: Beta Beta
utorak 28.11.2017.
16:28
Izvor: Beta

Pobeda je imperativ za Rad u sutrašnjem meču protiv Zemuna.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Rada Slađan Nikolić rekao je da je njegovom klubu neophodna pobeda sutra protiv Zemuna zbog borbe za opstanak u srpskom prvenstvu.

"Svaka utakmica je bitna, svaki bod, u takvoj smo situaciji. Znamo svoj cilj, to je nažalost opstanak, i držimo se njega. Moramo da se izborimo jer Rad zaslužuje da igra Super ligu, pre svega zbog svog kvaliteta i tradicije koju ima", rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Prva utakmica 19. kola Super lige Srbije će se igrati u sredu od 13.00 u Zemunu.

"Ići ćemo na bodove, kao i u svakoj utakmici do kraja jesenjeg dela sezone. Zemun je možda blagi favorit jer igra na svom terenu, ali imamo svoje adute. Želimo da prikažemo dobru partiju, radujemo se i zadovoljni se vratimo", kazao je Nikolić.

On je imao reči hvale za Zemun i trenera Milana Milanovića. Rekao je da je to čvrst i iskusan tim i da će utakmicu odlučiti "suvi kvalitet".

Rad je u prvoj utakmici u prvenstvu pobedio Zemun u prvenstvu i potom eliminisao taj klub u šesnaestini finala Kupa Srbije.

"Bolji smo od njih u međusobnom skoru ove sezone. Zemun će probati da tu 'tradiciju' prekine i daće sve od sebe da pobedi. Nadam se, ipak, da će sve da bude na našoj strani", naveo je trener kluba sa Banjice.

Nikolić će moći da računa na sve igrače, osim Vladimira Volkova koji će zbog suspenzije propustiti utakmicu protiv Zemuna.

Fudbaler Rada Dejan Denić rekao je da je njegova ekipa spremna za predstojeću utakmicu.

"Znamo u kakvoj smo situaciji i moramo da uzmemo što više bodova do bismo što srećniji otišli na pauzu. Biće teško protiv Zemuna, ali idemo da se nadigravamo. Moraćemo da uzmemo bodove kako znamo i umemo", rekao je Denić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke