Trener Partizana: ''Sve se može promeniti za samo 5 minuta...''

Autor: Beta Beta
sreda 22.06.2016.
18:27
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je danas da je zadovoljan pristupom igrača na pripremama i njihovom ambicijom da se što pre uklope u tim.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nalaze se u Poljskoj gde će odraditi završni deo priprema za novu sezonu. Crno-beli će u mestu Gnjevino, nedaleko od Gdanjska, ostati do 7. jula.

"Svi osim (Nikole) Đurđića više i nisu novajlije... Zadovoljan sam pristupom igrača i velikom ambicijom da se brzo uklope na sve ono što kroz istoriju nosi dres Partizana", rekao je Tomić, objavljeno je na sajtu crno-belih.

"Sutra nas čeka već prva kontrolna utakmica protiv jakog protivnika APOEL–a, koja je ostala po rasporedu iz prvobitnog plana priprema. Mi imamo svoj plan rada i režim i važno je da sve teče kako smo zamislili za početak kvalifikacija za Evropa ligu", rekao je Tomić.

"Imamo veliki broj igrača na pripremama, ali i kratak vremenski period, tako da moramo da budemo uigrani shodno mogućim dolascima, ali i odlascima.

Ovo je fudbal i sve se može promeniti za samo pet minuta.

Drago mi je i da nema ozbiljnijih povreda. Poslužilo nas je vreme u Beogradu, a i zasada sve teče po planu i u Poljskoj"
, dodao je trener Partizana.

Fudbaleri Partizana će novu sezonu početi 14. jula utakmicom drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Crno-beli će igrati protiv pobednika duela izmedju sofijske Slavije i Zaglebja iz Lubina.

Partizan je domaćin u prvoj utakmici, dok će se revaš igrati 20. jula ako protivnik bude Slavija, odnosno dan kasnije ako protivnik bude Zaglebje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Thursday, 23.06.2016
12:53

Ipak u pola sest.

avatar
magister
Wednesday, 22.06.2016
20:24

Ako neko sazna nekakav link, nek ga postavi.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Thursday, 23.06.2016
09:33

Nece biti prenosa, trener Kiprana je zatrazio utakmicu zatvorenog tipa, cak je jedva dao saglasnost za to da golove prikazu na nasoj klupskoj televiziji:)

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Thursday, 23.06.2016
14:03

Nema na cemu, i drugi put.

avatar
magister
Thursday, 23.06.2016
13:06

Hvala. Šteta.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 22.06.2016
18:49

Sutra igramo u pola sedam.